BIO JE BORAC

KAKO JE VLASTA VELISAVLJEVIĆ PRIČAO O PANDEMIJI I SMRTI: Sve je bliži onaj dan, ja bih u Ameriku, ali ne mogu!

Čuveni glumac koji je sinonim za vedar duh preminuo je od posledica korona virusa

Celebrities
Autor:
KAKO JE VLASTA VELISAVLJEVIĆ PRIČAO O PANDEMIJI I SMRTI: Sve je bliži onaj dan, ja bih u Ameriku, ali ne mogu!
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Legendarni srpski glumac Vlasta Velisaljević izgubio je bitku sa korona virusom u 95. godini.

Pre nego što je hospitalizovan pričao je kako je provodio dane za vreme ovih turublentnih vremena koja su zadesila ceo svet.

"Dani, idu, ali u mom slučaju i godine. Sve je bliži onaj dan. Gledam da ga eskiviram, ali izgleda da ne može. On je neminovan. Dani mi protiču u eskivaži. Eskivaža, znate, to je izbegavanje udaraca, recimo u boksu. Trenutno eskiviram ovu koronu i za sada uspešno bežim. ‘Ajde da kucnem u drvo. Vakcinisao sam se, dobio sam uverenje da mogu da putujem. A gde sada da putujem? Ja bih u Ameriku. Ali ne vredi, ne mogu. Tamo je skupo, mene su tamo i zaboravili, ne javljaju se više. Moja ćerka živi u Pensilvaniji ",rekao je za "serbiantimes.info".

Vlasta Velisavljević
foto: Kurir/Damir Dervišagić

"Čuvao sam se i još se čuvam. Gadno je kada imate neki problem druge vrste što se tiče zdravlja, pa onda zbog korone druge delatnosti u medicini ne rade ili sa smanjenim kapacitetom. Sve je donekle zatvoreno. Sada ne možemo da se kontrolišemo kao ranije. Ili možemo manje. Kao i ostali svet, tako se čuvam i ja. Svet se bori i ja zajedno sa svetom", rekao je nedavno glumac za Blic, povodom teške situacije u celom svetu zbog pandemije korona virusa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs