nova ljubav

BIVŠI PARTNER KORTNI KARDAŠIJAN UPLOVIO U VEZU SA 18 GODINA MLAĐOM: Ovo je nova devojka Skota Disika! (FOTO)

Nakon što je stavio tačku na vezu sa manekenkom, Skot Disik pronašao novu ljubav

Celebrities
Autor:
BIVŠI PARTNER KORTNI KARDAŠIJAN UPLOVIO U VEZU SA 18 GODINA MLAĐOM: Ovo je nova devojka Skota Disika! (FOTO)
Foto: Profimedia

Skot Disik (37), bivši partner rijaliti zvezde Kortni Kardašijan (41) ušao je u vezu sa 18 godina mlađom Amelijom Hamlin (19), prenose strani mediji.

On je u romansu sa novom devojkom uplovio nakon raskida veze s 22-godišnjom manekenkom Sofijom Riči.

Izgleda se kako je njihova veza sve ozbiljnija, s obzirom da je par nedavno snimljen kako razgleda jednu kuću u Majamiju, koju Disik planira da kupi. On često tamo provodi vreme , ali s obzirom na to da njegovo troje dece koje ima sa Kortni Kardašijan žive sa majkom u Los Anđelesu, malo je verovatno da će se preseliti u Majami.

Skot Disik i Amelija Hamilin
foto: Profimedia

Amelija je ćerka američkog glumačkog para Lize Rine (57) i Harija Hamlina (69), koji nisu bili preterano srećni kada su saznali za vezu svoje mlađe naslednice i zvezde rijaliti šou-a 'Keeping Up with the Kardashians'

Skot Disik i Amelija Hamilin
foto: Profimedia

Izvor blizak porodici otkrio je za US Weekly kako su Liza i Hari u početku bili skeptični zbog izbora Amelije da se upusti u vezu s 18 godina starijim Disikom, ali su se ubrzo pomirili s tim, shvativši koliko je Amelija srećna.

Inače, spekulacije o vezi Skota Disika i Amelije počele su u novembru prošle godine, kada su zajedno viđeni na jednoj proslavi, a vest su potvrdili na Dan zaljubljenih.

Skot Disik i Amelija Hamilin, Amelija Hamilin
foto: Profimedia

Iako mnogi sumnjaju u ozbiljnost njihove veze, posebno zbog velike razlike u godinama, Disik očigledno ima ozbiljne namere sa mladom lepoticom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs