nebojša milovanović

Gledamo ga u Tajnama vinove loze u ulozi brata Vojina Ćetkovića: Glumac je otac četvoro dece, imaju prava srpska imena!


Osim što je talentovan umetnik koji je ostvario niz uspešnih pozorišnih, filmskih i televizijskih uloga, Nebojša je najviše ponosan na to što je otac četvoro dece

Celebrities
Autor:
Gledamo ga u Tajnama vinove loze u ulozi brata Vojina Ćetkovića: Glumac je otac četvoro dece, imaju prava srpska imena!
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Glumac Nebojša Milovanović u seriji "Tajna vinove loze" tumači lik Zorana Tomovića, brata Vuka kog igra Vojin Ćetković, ali i supruga Line Tomović, koju tumači Sena Đorović.

Nebojša je ostvario niz uspešnih pozorišnih, filmskih i televizijskih uloga, među kojima je i "Vojna akademija" a pamtimo ga i po ulogama u filmovima "Lajanje na zvezde", Bure baruta", "Plavi voz", "Optimisti"...

Na privatnom planu glumac je u skladnom braku sa suprugom Tijanom sa kojom ima četvoro dece - sinove Andriju i Stojana i ćerke Veru i Nadu.

" Srećni smo kada postanemo nekome ugled i primer, ali najviše je to stvar ljubavi i mogućnosti koja se ne može meriti ni sa čim, a to je sreća uzrastanja u velikoj porodici", rekao je glumac za portal serbiantimes.info.

Emotivna ispovest udovice Nebojše Glogovca o prvom susretu sa velikim glumcem: Zaljubila sam se u njegovu meku dušu!

Nebojša Milovanović
foto: Kurir/Marina Lopičić

Nebojša je govorio o roditlejstvu pa otkrio kako se deca međusobno slažu:

" Shvatili su da niko nikome nije konkurencija i stariji su dovoljno veliki da se lepo igraju sa Andrijom. On na sve reaguje sa osmehom, rado učestvuje u igrama i uživa u ljubavi brata i sestara, maza je čitave familije. Sa četvrtim detetom radost nam je umnožena, kao i obaveze. Sad su deca u većini pa moramo veštije da se organizujemo kako bismo završili sve što treba. Odgajamo ih sami, ne možemo da računamo na pomoć baka i deka jer oni ne žive u Beogradu", rekao je ranije za "Gloriju".

Kada je na svet došao najmlađi sin, Nebojšu je radosna vest zatekla u Sloveniji, gde je igrao predstavu "Kralj Betajnove".

" Tijana je trebalo da se porodi kad se ja vratim s puta, ali beba je požurila. Sa kolegama sam bio u jednom restoranu na ručku kada je stigla radosna vest da je sve prošlo u najboljem redu i da je Tijana rodila sina. Kolege su odmah reagovale, Anđelika Simić i Vojin Ćetković su mi prvi čestitali, zatim i Nenad Jezdić i upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta Tamara Vučković ", zaključio je.

Kada je upoznala ljubav svog života, on se pretvorio u pakao: Tragična životna priča Karoline Beset-Kenedi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs