nova biografija otkriva

Bivša devojka princa Harija u novoj biografiji otkrila: Bio je opsednut sobom, umišljao je paparace!

U novoj eksplozivnoj biografiji otkrivaju se novi detalji svađe kraljevske braće

Celebrities
Autor:
Bivša devojka princa Harija u novoj biografiji otkrila: Bio je opsednut sobom, umišljao je paparace!
Foto: Profimedia

Bivša devojka princa Harija, Kresida Bonas (31) otkrila je u novoj biografiji da je Vojvoda od Saseksa bio ranjen i opsednut samim sobom, prenosi The Sun.

Engleska manekenka koju je britanski princ voleo tri godine ispričala je o njegovoj nervozi vezanoj za medije i paparace, čak i kada nisu bili u njegovoj blizini.

Sam princ Hari priznao da je nekoliko puta kako je u kasnim 20-im bio na ivici nervnog sloma, te da je na nagovor starijeg brata Villijama otišao na psihoterapiju.

Njegovi psihički problemi su se i te kako odrazili na njegovu tadašnju devojku.

Megan Markl i Princ Hari snimaju rijaliti program: Kamere će ih pratiti naredna 3 meseca!

foto: Profimedia

Robert Lejsi, autor knjige “Bitka braće”, piše da je Krešida osećala da je Hari “ranjen i opsednut sobom”.

"Bez obzira koliko obrazovani, talentovani, bogati ili verovali da jeste, ono što vas na kraju odaje jeste kako tretirate druge ljude", napisala je manekenka u objavi na Instagramu.

Žalila se i prijateljima, jer je Hari navodno divljao i žalio se na paparace.

Kresida i princ Hari bili su u vezi tri godine, a zvanično su prekinuli krajem 2014. godine jer Kresida, prema pisanju medija, nije mogla da se nosi sa pritiskom javnosti.

Ali, ostali su u dobrim odnosima, pa je Kresida bila među zvanicama na njegovom venčanju s Megan Markl 2018. godine.

Nove tvrdnje iz bombastične knjige ugledale su svetlost dana nakon što je princ Vilijam zvao brata princeze Dajane, svog ujaka Erla Spensera, da odgovori Harija od venčanja sa Megan Markl. Harija je prirodno to naljutio, i tada je počeo veliki razdor koji se završio izlaskom Harija i Megan iz kraljevske porodice.

Vilijam se tada obratio princu Čarlsu (56), što je Harija uznemirilo i naljutilo jer nije želeo da u priču uvlači i druge članove porodice.

Prema navodima iz knjige, upravo taj događaj uzrokovao je svađu među braćom koja traje i danas.

Još jedan od Vilijamovih prigovora jeste i taj što su Hari i Megan kraljevsku porodicu obavestili da se odriču kraljevskih dužnosti "samo deset minuta pre' njihovog sad već slavnog napuštanja dvora.

Životna priča Toma Hardija: Odao se porocima u detinjstvu, droga mu je napravila pakao od života, a njoj je predao srce!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs