Može biti samo jedan

Daniel Kajmakoski je pobednik X faktora!

Mladi makendonac je oduševio publiku u Kombank Areni i osvojio prvo mesto u ovom prestižnom takmičenju
Celebrities
13:50h Autor:
Daniel Kajmakoski je pobednik X faktora!
Foto: Youtube/ Printscreen

Makedonac Daniel Kajmakoski je pobednik prve sezone šou programa X Factor! On je svakim svojim nastupom oduševljavao žiri i publiku što je dovelo do njegove pobede.

Danielov mentor Željko Joksimović rekao je da je presrećan i da Kajmakoskog očekuje sjajna karijera.

Petoro superfinalista Lukijan, Maid, Tamara, Daniel i Doktori borilo se za prestižnu titulu pevača sa posebnim X faktorom! Njihovi mentori, Emina Jahović, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Željko Joksimović potrudili su se da dobro pripreme svoje kandidate kako bi se što bolje predstavili publici.

Glasanje se razlikovalo od prethodnih emisija. Naime, čim je počelo finale uživo iz Kombank Arene, publika je mogla da glasa za svog favorita, a redosled takmičara se nije znao unapred.

Da podsetimo, Daniel dobija novčanu nagradu, biće mu obezbeđena turneja, izdanje za City records i "Sony music", dva video spota, PR podrška TV "Pink", kao i automobil Mini Coooper Coupe i novčana nagrada od Master Carda.

Tamara Milanović dobiće novčanu nagradu od Rajfajzen banke u vrednosti od 5.000 evra, a Maid Hećimović na trećem mesto dobiće paket Samsungovih uređaja.

"Sony music" i "City records" imaće mogućnost da izaberu još takmičara kojima će graditi karijeru.

Ovaj šou osvojio je publiku u četrdeset zemalja sveta, pa nema sumnje da će i u Srbiji i regionu podići prašinu i imati veliku gledanost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs