Odbila da učestvuje u režiji

Anđelina Džoli je veliki ljubitelj knjige 50 nijansi sive i jedva čeka ekranizaciju ovog projekta!

Holivudska glumica je navela ako ikada bude ponovo režirala da će to biti posebna vrsta filma
Celebrities
20:12h Autor:
Anđelina Džoli je veliki ljubitelj knjige 50 nijansi sive i jedva čeka ekranizaciju ovog projekta!
Foto: Reuters

Holivudska zvezda Anđelina Džoli u svojoj dosadašnjoj karijeri režirala je dva filma, a negirala je glasine da je bila uključena u pregovore o ekranizaciji popularnog romana 50 nijansi sive.

Slavna glumica režirala je film o ratu u Bosni i Hercegovini "U zemlji krvi i meda", kao i onaj o životu bivšeg olimpijskog prvaka, veterana iz Drugog svetskog rata Luisa Zamperinija, "Unbroken", a u razgovoru za magazin Entertejment Vikli izjavila je da će ako ikada ponovo bude režirala, to morati da bude posebna vrsta filma.

Ipak, dodala je da s nestrpljenjem iščekuje da vidi šta će Sem Tejlor - Džonson, režiserka koja radi na 50 nijansi sive napraviti od te priče, istakavši kako je Sem sjajna.

- Kad se bavite režijom, pomislite kako ste bolji u pričanju jedne vrste priča u odnosu na druge - objasnila je tridesetdevetogodišnja glumica.

Džoli je jedna od brojnih obožavateljki dela E.L. Džejms koja s nestrpljenjem iščekuje februar sledeće godine, kada će biti objavljena filmska adaptacija 50 nijansi sive.

U filmu glavne uloge tumače Džejmi Dornan i Dakota Džonson.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs