bivša žena se razljutila

Korona ga je finansijski upropastila: Robert De Niro će zaraditi samo 7, 5 miliona dolara!

Finansijska situacija Roberta De Nira se pogoršala usled pandemije korona virusa odgovarajući na novčane zahteve njegove bivše supruge, tvrde glumčevi advokati

Celebrities
Autor:
Korona ga je finansijski upropastila: Robert De Niro će zaraditi samo 7, 5 miliona dolara!
Foto: Profimedia

Proslavljeni holivudski glumac Robert De Niro (76) je u procesu brakorazvodne parnice od 11 godina mlađe Grejs Hajtauer.

Par je potvrdio da se rastaje 2018. godine posle 21 godine braka, a Grejs je sudskim putem zatražila da joj se mesečni limit kreditne kartice American Express vrati s 50.000 dolara na 100.000 dolara.

Ali, glumčeva finansijska situacija se pogoršala, zbog čega je limit smanjen.

Osim smanjenjem limita De Niro je bivšu ženu razbesneo i zbog toga što je njoj i deci, osmogodišnjoj ćerkiHelen i 21-godišnjem Eliotu, zabranio pristup svom domu u Njujorku.

De Nirova advokatica Karolin Kraus kaže da su prihodi pali zbog zbog zatvaranja lanca restorana Nobu i hotela Greenwich, čiji je glumac suvlasnik.

Bruklin Bekam odlučio da se veri: Za devojku prsten od 200.000 dolara! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako prenosi Page Six, Kraus je objasnila da je Nobu u aprilu zabeležio gubitak od tri miliona dolara.

De Niro je morao da plati investitorima pola miliona dolara, koje je pozajmio od poslovnih partnera jer "nije imao novca".

U predbračnom ugovoru De Nira i Hajtauer piše da joj mora isplatiti milion dolara svake godine kad zaradi 15 miliona dolara ili više, a ako mu prihodi padnu, njoj se smanjuje i isplata. Ove godine bi u najboljem slučaju mogaoda zaradi 7,5 miliona. Realniji iznos je 2,5 miliona u 2020. i 2021.

Zbog toga je De Niro drastično srezao svoju potrošnju. Sud je odlučio da se održi kreditni limit od 50.000 dolara, ali glumac će bivšoj ženi morati dati 75.000 dolara kako bi mogla da plati kuću za odmor za sebe i njihovo dvoje dece.

Proslavila se ulogom u filmu Prohujalo s vihorom, a u 104. godini vozi bicikl: Ona je prava inspiracija! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs