OBJASNIO

Status Hrvata o Noletu se masovno deli: Ovo što smo mu uradili je nacionalna sramota!

Objava Matea Strugačevića odjeknula je regionom i masovno se deli na Fejsbuku

Celebrities 25.06.2020. - 19:03h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Nakon što je Novak Đoković objavio da je pozitivan na korona virus,  naš najbolji teniser je na udaru svetskih medija zbog organizacije "Adria toura".

 

Na njega su "osuli su drvlje i kamenje" u Hrvatskoj, te su se redom javljali dušebrižnici koji su jedva dočekali fijasko u Zadru. 


I ma i onih koji nisu zaboravili šta je sve Novak učinio za Hrvatsku u trenucima kada je ta zemlja bila u velikim problemima.

 

Međutim, status jednog Hrvata je svim kritičarima "zapušio usta".

 

Status Matea Strugačevića prenosimo u celosti.

 

"Ovaj čovek, koji je trenutno na vetrometini naših kvazi medija, potrčaka i ljudi koji žive od objavljivanja obmana i laži, u poslednjih 6 godina donirao je više od 2 miliona evra samo što se elementarnih nepogoda na našim prostorima tiče, izuzevši izgradnju nebrojenih škola, vrtića, sportskih objekata i dr.

 

Pre 6 godina Hrvatsku, Srbiju & BiH pogodile su neviđene poplave na ovim prostorima. Donirao je ukupan nagradni fond koji je dobio osvajanjem ATP turnira u Rimu. Bilo je reč o 600 hiljada dolara! Deo novca otišao je i u RH sto se sanacije poplava tiče.

 

Ove godine, kada je Covid pogodio ceo svet, svojoj Srbiji donirao je milion evra za kupovinu respiratora, a istovremeno, za razliku od naših političara, donirao je određenu svotu novca i za sanaciju ruševina u Zagrebu, pogođenom potresom!"

 

Trener za mozak" i njegova 3 ključna saveta za napredovanje: Džimu Kviku veruju Novak Đoković i Ilon Mask!

P.S. čisto pomena radi, naša kompletna reprezentacija, inače viceprvaci sveta, skupila je jedva 3 miliona kuna - kolektivno! Za svoju domovinu, ne tuđu! Usporedno spomenutom, donaciju je izvršio i Italiji, zemlji koja je pre nekoliko meseci pretrpela najviše. Navodno, neslužbeno, radi se o 300. 000 evra.

 

Turnir u Zadru organizovan je kako bi se podigao na noge naš turizam, ne da bi finansijski prosperirali učesnici, a još manje Đoković koji je u svojoj karijeri zaradio otprilike 500 miliona dolara. Rezultiralo je na način da ga se nekoliko dana uzastopno provlači kroz sve moguće medije kao državnog neprijatelja broj 1!

 

Bravo, Lepa naša!

 

Ali, pored svega, ostaje aktuelna činjenica da je isti Novak u svetu storostruko više cenjen od našeg vlastitog premijera, gde god se pojavio, a kamoli od preostalih političara ili predstavnika medija! Sve što ste priredili ovom čoveku zadnjih dana neviđena je nacionalna sramota!

 

Spomena radi, njegova majka je Hrvatica, rodom iz Vinkovaca! Ako je već njegova nacionalnost problem.

 

Korona virus će teško opstati u organizmu koji ima ove vitamine: Pijte ovo kao prevenciju!

 

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...