Kuvarica bez premca

Skarlet Johanson: Zbog mafina sam dobijala brojne ponude za brak!

Mlada glumica navodi kako je odlična kuvarica i kako su muškarci najviše to cenili kod nje
Celebrities
20:30h Autor:
Skarlet Johanson: Zbog mafina sam dobijala brojne ponude za brak!
Foto: Reuters

Holivudska glumica Skarlet Johanson priznala je da su zapravo njene kulinarske sposobnosti te koje privlače muškarce.

Dvadesetdevetogodišnja glumica i verenica francuskog novinara Romaina Duriaka sa kojim čeka dete, priznala je da se muškarci za nju lepe pre svega zbog posebnih kulinarskih sposobnosti koje poseduje.

- Moje prepoznatljivo slasno jelo jeste vegan mafin sa bananom i čokoladom. Skromno mogu da kažem da sam dobila brojne ponude za brak upravo zbog njih – rekla je glumica.

Skarlet je takođe priznala da je shvatila da ne može da se ponaša potpuno normalno, kao da nije poznata ličnost, kada milioni fanova širom sveta žele da čuju sve moguće o njenom privatnom životu.

- Primećujem brojne mlade glumce i poznate ličnosti koje očajnički pokušavaju da se uklope u društvo, što aposolutno razumem. Ali zaista, nakon što shvatite da vam je suđeno da vas svi prepoznaju, smatram da postaje mnogo lakše da se zaista uklopite, nego kada pokušavate da budete normalni - objasnila je.

Kada je popularnost u pitanju, Skarlet je dodala i da se nije oduvek osećala prijatno u sopstvenoj koži, naročito kada su u javnost procurele fotografije na kojima je glumica obnažena, koje su bile namenjene za njenog tadašnjeg supruga, Rajana Rejnoldsa.

- Pre nekoliko godina doživela sam užasan incident, koji je učinio da se osećam isparanoisano. Ali i dalje pokušavam da ne utiče previše na mene. Zamka mog posla leži u tome što konstantno moram da štitim ne samo svoj privatni život, već i svog partnera, porodice, svega – zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs