Životna priča

Nina Seničar: Srbi su najzgodniji muškarci

Mlada Novosađanka sa zavidnom karijerom modela otkriva detalje iz svog života u Holivudu, ključ njenog zanosnog izgleda, kao i svoje stavove prema jačem polu
Šuška se
05:34h Autor:
Nina Seničar: Srbi su najzgodniji muškarci
Foto: Kurir

Od početka svoje karijere u svetu modelinga, 27-godišnja Novosađanka Nina Seničar pleni svojom lepotom, ali i elokventnošću. Bori se za svoje snove i hrabro priča o njima.

Nakon što je u Italiji izgradila zavidnu karijeru modela, oprobala se kao TV voditeljka, odlučila je da zaplovi i u glumačke vode - nakon italijanske komedije Napoletans i kratkog filma 8:30, iza koga je stala i kao producent, preselila u sam centar filmske industrije – Holivud, gde aktivno pohađa časove glume. Iako važi za seks simbol, manekenka ističe da sebe nikada nije doživljavala tako, kao i da je ne pogađaju brojne spekulacije o listi njenih ljubavnika na kojoj je bio i slavni pevač Eros Ramacoti. Otkriva da li je fudbaler Marko Borijel za nju zaista bio poput droge, ali i zbog čega ne želi da otkriva identitet svog novog dečka u koga je srećno zaljubljena.

Da i te kako vodi računa o svom izgledu, vidi se.

"Kao i svaka žena, trudim se da što više budem u formi, ali to mi ne uspeva svaki put. Ponekada sam previše samokritična, ali imam periode i kada sam zadovoljna sobom. Profesionalno sam se bavila sportom do osamnaeste godine, pa sam i kasnije nastavila u istom ritmu. U Americi mnogo vežbam jogu jer mi prija meditacija, idem na trčanje i planinarenje, ali i na kik-boks. Volim sportove koji imaju neku svrhu, a ne samo vežbanje da bi se skinuli kilogrami", rekla je Nina za Story.

Kada je reč o negi, ova mlada manekenka preferira najobičnije preparate iz apoteke. Ističe i da voli i sama da pravi maske za lice i isprobava razne recepte. Stavlja kolutove krastavca na čelo i telo maže kokosovim uljem.

Od oktobra živi u Los Anđelesu, gde redovno ide na časove glume jer, kako je i sama rekla, gluma je ono sledeće čime želi da se bavi u životu.

Na pitanje da li joj je to što su je povezivali sa mnogim muškarcima u Italiji i Srbiji pomoglo ili odmoglo, rekla je da je to sastavni deo posla i da se ne obazire na takve priče.

O izjavi koju su domaći mediji preneli da je ljubav sa italijanskim fudbalerom Markom Borijelom bila poput droge i da se zasnivala samo na seksu, rekla je:

"Ma, to su gluposti koje su napisali neki novinari. Nikada nisam tako nešto izjavila".

Da li joj godi što je mnogi smatraju seks simbolom, rekla je: "Iskreno rečeno, ne prija mi jer sebe ne doživljavam tako, kao ni ljudi koji me poznaju. Međutim, ako je to nešto što ide uz ono čime se bavim, onda OK. Mislim da je svaka žena femme fatale na svoj način".

Svoj ljubavni život već duže vreme krije od medija jer, kako i sam kaže, misli da je to jedini način da se sačuva intima i da ona nema šta da krije. Želi da ljude pre zanima šta ona radi, nego sa kim se zabavlja.

Na pitanje o muškarcima, Nina je odgovorila: "U principu ne volim da delim muškarce po nacijama niti da bilo šta generalizujem, ali pošto sam iz ovih krajeva i dalje mislim da su Srbi najlepši i najzgodniji muškarci".

Mlada Novosađanka kaže da je zaljubljena ali da ne želi da otkriva ime dečka jer on nije poznata ličnost. Voli kada je muškarac duhovit, pametan, svestran, ambiciozan...

Kada je reč o udaji, smatra da te stvari ne mogu da se predvide i ne zna da li će se to ikada desiti.

"Nedavno sam bila na divnoj svadbi svoje dobre drugarice i još sam pod tim utiscima jer volim venčanja. Većina mojih prijatelja u Srbiji udaje se ili ženi i to je divno, ali ne znam kada će doći moj red i da li ću to ikada uraditi jer to ne može da se predvidi".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs