Sve poznatiji model

Ima 92 kg i armiju obožavalaca: Dokaz da muškarci vole ženske obline! (FOTO)

Moje telo nije savršenih proporcija, ali ja sam uvek odbijala da slušam one koji su mi govorili da ne mogu da budem model, pa sam vredno radila, otkrila je Kendis
Star look
17:12h Autor:
Ima 92 kg i armiju obožavalaca: Dokaz da muškarci vole ženske obline! (FOTO)
Foto: Instagram / Candicehuffine

U oktobru ove godine, Kendis Hafin će napuniti 33 godine. Ova atraktivna Amerikanka uspela je u onome što mnogim pripadnicama nežnijeg pola deluje nemoguće: ostvarila je svoj san da postane model, a jede sve što poželi!

Najpoznatija debeljuca na svetu provocira u bade-mantilu: Ovako izgleda prava žena! (FOTO)

Ona je već nekoliko godina veoma uspešna na modnim pistama, a do sad je krasila naslovnice prestižnih modnih časopisa, poput listova Vogue i Elle.

Kendis je reklamirala desetine poznatih brendova i pozirala naga, a više puta je istakla da se ponosi svojim oblinama, piše Story.rs.

Najpoznatija hrvatska debeljuca slavi svoje telo: Svako može da nosi ovaj kupaći! (FOTO)

"Otkad znam za sebe, sanjala sam da postanem model. Moje telo nije savršenih proporcija, ali ja sam uvek odbijala da slušam one koji su mi govorili da ne mogu da budem model, pa sam vredno radila", napisala je nedavno Kendis na Instagramu.

Lepotica visoka 180 centimetara i teška 92 kilograma istakla je da se nada da jedna od njenih naslovnica može da posluži kao inspiracija i simbol uspeha svakome ko veruje da ga on čeka.

Najlepša debeljuca ućutkala zlobnike: Malo celulita nikome ne škodi! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs