Dnevno unosila više od 3.500 kalorija

Smršala 57 kg: Imala je 126 kg, a sada je model zahvaljujući jednostavnom triku! (FOTO)

Prejedanje i slatkiši su bili svakodnevica ovoj devojci, zahvaljujući kojoj je dogurala do 126 kilograma. Jednom prilikom je otišla u zabavni park i poželela da se vozi na rolerkosteru, ali nije mogla da stane u sedište
Lepi & Zdravi
07:58h Autor:
Smršala 57 kg: Imala je 126 kg, a sada je model zahvaljujući jednostavnom triku! (FOTO)
Foto: Instagram / Mathildehbroberg

Matilda Brober uvek se mučila sa kilažom, a onda joj je jedna sasvim obična sitnica preokrenula život i danas je model, prenosi Lepa&Srećna.

Ovoj devojci iz Danske su prejedanje i slatkiši bili svakodnevica zahvaljujući kojoj je dogurala do 126 kilograma težine. Takva je jednom prilikom otišla u zabavni park i poželela da se vozi na rolerkosteru i - nije mogla da stane u sedište, piše Daily Mail.

Vojvotkinji Kejt je uspelo: Anti-dijeta koja skida 2 konfekcijska broja!

Očajna, vratila se kući i donela odluku - nema više slatkiša, testa, prejedanja. Borba je trajala četiri godine i dobijena je. Matilda je izgubila 57 kilograma, sada radi kao model i reklamira sportsku opremu.

Zbog tog trika danas ima 67 kilograma i nakon operacije zatezanja stomaka uspešno pliva u svetu manekenstva.

"Sigurno sam svakodnevno unosila više od 3.500 kalorija. Prejedala sam se toliko da nisam mogla da dišem posle obroka. Najviše mi je pomogao trik sa kašičicom, jer bih tako lako zavarala sebe da sam sita", naglašava ona.

Skinula je 30 kg bez vežbanja, a jela je sve: Evo kako joj je uspelo! (FOTO)

Šta je jela pre: Za doručak sendviči sa čokoladnim namazima i puterom, praćeno čokoladnom užinom. Za ručak bi pojela salatu od testenine sa majonezom, piletinom, krutonima i uz to hleb sa pohovanim sirom. Usledila bi užina od čipsa, a za večeru testenina i to oko tri porcije. A onda pred spavanje još malo slatkiša.

Danas se hrani ovako: Doručak se sastoji od 200 grama grčkog jogurta bez masti, malo banana i proteinska štangla bez šećera. Za užinu jabuka, a za ručak zdrava domaća čorba. Ponovo sledi užina u vidu proteinske štangle, a onda za večeru uzima malu salatu ili malo povrća.

Ljubomorni dečko je hteo da bude što deblja: Ostavila ga i šokirala sve transformacijom! (FOTO)

"Moram da naglasim da, ukoliko zaista želite da smršate, morate da obratite pažnju na ishranu. Mnogo ljudi ide u teretanu a ne naprave nikakve izmene u ishrani, pa se čude zbog toga što rezultata nema ili su slabi", savetuje na svom Instagram nalogu ova devojka.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs