Izjava

Legendarni bokser ozbiljan: Da nemam suprugu, ubio bih se! Stvarno to mislim! (FOTO, VIDEO)

Ako ne šokira postupcima, šokira izjavama

Celebrities
Autor:
Legendarni bokser ozbiljan: Da nemam suprugu, ubio bih se! Stvarno to mislim! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Gde god je Majk Tajson (53), tamo je i frka. Odgrize komad uha suparniku, vređa sugovornike, odleži tri godine zatvora zbog silovanja... A kada sedne pred mikrofon, tek tada sledi hit do hita.

Legendarni bokser već nekoliko meseci žestoko trenira i priprema se za svoj veliki povratak. Mnogi se nadaju da će to biti Evander Holyfield kao nastavak rivalstva, ali uostalom, Majka to baš i ne zanima jer će ionako brojati milione bez obzira koji bokser stajao ispred njega.

I dalje se ne zna njegov protivnik, ali Iron Majk ne sedi skrštenih ruku. Trenira i priprema se za povratak u ring te tu i tamo iznese pokoju pikanteriju u javnost. Ovaj put je rekao da bi se ubio da nema suprugu.

"Bez supruge sam okrutna životinja. Čovek gleda drugačije na žene kako stari. Kada sam bio mlađi gledao samo kroz neko zadovoljstvo. Sada kad sam stariji cenim ih i smatram kao bolju polovinu. Supruga me podseća da sam muškarac. U ovoj fazi života ona je moja učiteljica," rekao je Majk koji je od 2009. godine u braku s Lakihom Spicer s kojom ima troje dece, a venčani list potpisivao je još s Robin Givens i Monikom Turner.

Tajson je godinama živeo burnim životom koji se sastojao od boksa, zabava, alkohola, droge pa još malo droge. To je i obeležilo kraj njegove karijere, a zbog takvog stila života je na kraju i bankrotirao. Međutim, u njegovom životu pojavila se Lakiha zbog koje se preporodio, stao na noge i opet postao milioner.

"Ako se muškarac nimalo ne boji svoje žene onda ne živi život kako treba. Zbog toga sam se tri puta ženio jer ne mogu da živim bez žene. Da nemam suprugu ubio bih se i to ozbiljno kažem. Ako ikad ostanem bez nje, odmah ću se ubiti. Treba mi neko koga trebam slušati. Ja sam vojnik i ne razmišljam uvek svojom glavom. Treba neko ko će to raditi za mene jer ja znam kakav sam," iskreno je zaključio penzionisani prvak u teškoj kategoriji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs