LAŽNA SLIKA

Zaigrale se u fotošopu: Ove poznate dame u realnosti nisu ni nalik lepoticama sa slika! (FOTO)

Male korekcije su sasvim u redu, ali neke zvezde su otišle korak dalje, pa su na fotografijama na društvenim mrežama gotovo neprepoznatljive

Star look
Autor:
Zaigrale se u fotošopu: Ove poznate dame u realnosti nisu ni nalik lepoticama sa slika! (FOTO)
Foto: profimedia / kolaž

Sa poboljšanjem tehnologije postali su nam dostupni i programi za obradu fotografija. Ujedno se promenio i način na koji se putem društvenih mreža predstavljamo svojim najbližima, ali i celom svetu.

Zahvaljujući fotošopu i sličnim programima za korekciju moguće je drastično promeniti izgled– povećati usne, ispeglati bore, istaknuti jagodice na licu, stanjiti obraze, ukositi oči…

Pogodnosti ovih programa koriste gotovo sve zvezde, ali neke u tome umeju i da preteraju. Iako su te promene i više nego očigledne, to ih ne zaustavlja da svakodnevno svojim pratiocima serviraju lažnu sliku o svom izgledu. Ove 4 dame ubedljivo vode kada je retuširanje fotografija u pitanju:

Kloi Kardašijan se našla na meti oštrih kritika, upravo zbog ove fotografije. Mnogi su se zapitali zašto to radi, kada je očigledno da u realnosti ne izgleda tako?

foto: Profimedia / kolaž

U obradi fotografija ne zaostaje ni njena mlađa sestra, Kendal Džener. Ona se ne libi da svoj lični opis poboljša u nekom od programa. Iako smo je viđali i bez šminke i u potpuno opuštenom izdanju, kada je reč o fotografijama za društvene mreže, tu sve mora da bude savršeno.

foto: profimedia

Manekenka Bela Hadid se takođe, često nalazi na udaru kritike zbog fotografija koje objavljuje.

foto: Profimedia

Najdrastičnija razlika u izgledu se može primetiti kod pevačice Igi Azilije. Šminka ili fotošop, procenite sami.

foto: Profimedia

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs