Premijerno

Niko je nikada do sada nije video: Sandra Bulok pokazala usvojenu ćerku! (VIDEO)

Glumica je nekoliko puta javno priznala da su dva usvajanja bila i dve najbolje odluke u njenom životu

Celebrities
13:07h Autor:
Niko je nikada do sada nije video: Sandra Bulok pokazala usvojenu ćerku! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Glumica Džada Pinket Smit, supruga glumca Vila Smita, zajedno s majkom Adrijen i ćerkom Vilou pre dve godine je pokrenula tok šou Red Table Talk u kojem tri generacije razgovaraju o raznim temama s gostima.

U poslednoj je putemm video linka gostovala Sandra Bulok, i uspela da iznenadi i Džadu i publiku u trenutku kada je pozvala usvojenu ćerku da joj se pridruži.

"Imam ovde nekoga ko želi nešto da kaže", rekla je Sandra i u tom trenutku se pojavila osmogodišnja Lalila. Htele su da se zahvale medicinskoj sestri Ejpril za naporan i težak rad uložen od početka pandemije korona virusa.

Ni posle 7 godina veze neće da je oženi: Preoteo prijatelju ženu, a sada planira da je ostavi! (FOTO)

"Hvala Ejpril za sve što radiš za ljude, čuvaj se", poručila je Lalila koja je s majkom sedela u kuhinji. Devojčica je raznežila sve, a slavna oskarovka je rekla kako je Laila njena superjunakinja koja će zaštititi celu porodicu.

Do sada niko nije video Lalilu u javnosti. Bulok ju je usvojila 2015. godine, a pre nje je usvojila sina Luisa 2010. godine. U jednom od intervjua izjavila je da su joj usvajenja bila najbolje odluke koje je donela u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs