Iznenađenje

Severina u samoizolaciji proslavila 48. rođendan: Tamburaši pod prozorom i prava mala žurka! (VIDEO)

Hvala na svoj ljubavi koju ste mi danas slali, zahvalila se pevačica uz video na Instagramu

Celebrities
Autor:
Severina u samoizolaciji proslavila 48. rođendan: Tamburaši pod prozorom i prava mala žurka! (VIDEO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Severina se nedavno vratila u svoj stan u Zagrebu, zbog čega je opet morala u samoizolaciju u kojoj je bila i u Beogradu. Ali, veselje joj na njen 48. rođendan nije nedostajalo. U haljini je nazdravila čašom omiljenog pića, a stiglo joj je i iznenađenje!

"Dragi moji, ja sam za rođendan dobila tamburaše ispod prozora", ispričala je presrećna Severina u videu na Instagramu. Pokazala je svirku ispred kuće, a nakon što tamburaši završili pesmu Sretan rođendan odsvirali su joj i Lipa si, lipa njenog prijatelja Gorana Karana, a kao šlag na torti, za kraj su odsvirali Dalmacija u mom oku od Miše Kovača.

Uskoro joj je stigla i torta koju je pevačica nazvala "instagramskom".

"Hvala na svoj ljubavi koju ste mi danas slali. Hvala mojim prijateljima za zoom party, za tortu, za pesmu pod mojim prozorom... Fanovima na video čestitkama, kolegama i svim drugim dragim ljudima... Puno mislim na vas. Volim vas sve", napisala je Severina uz video.

Podsetimo, pevačica je u Beogradu mesec dana boravila kod svekrve Olje i svekra Dragana Kojića Kebe. U Zagreb se vratila nakon što je u srpskoj prestonici uhvaćena kako vozi automobil tokom policijskog sata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs