topi srce

Ovako je jedna od naših najlepših voditeljki izgledala kao beba: Da li je prepoznajete? (FOTO)

Jedna od najlepših srpskih tv lica prisetila se najranijeg detinjstva raznežila svoje pratioce

Celebrities
16:20h Autor:
Ovako je jedna od naših najlepših voditeljki izgledala kao beba: Da li je prepoznajete? (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/Kilimara

Marija Kilibarda (39) jedna je od naših najlepših voditeljki koja svojim širokim osmehom, harizmom, pozitivnom energijom i duhovitošću osvaja publiku skoro 20 godina.

Poznato je da lepo tv lice ima dve sestre, Jovanu i Oliveru i da su sve tri od majke Žanete nasledile lepotu. A kako je period oko Nove godine i Božića vreme porodičnih prazničnih okupljanja, mnoge nas udara nostalgija i vraćamo se u detinjstvo.

Tako je i Marija poneta emocijama podelila sa svojim pratiocima na Instagramu sliku na kojoj je kao beba u sigurnom naručju bake i deke.

Marija Kilibarda za Stil o tradiciji, praznicima i astrologiji: Šta lepa voditeljka obavezno nosi u novogodišnjoj noći!

Crno - bela fotografija nastala je u Vranju, odakle je rodom Marijina baka Milica, Žanetina majka, kako je u komentarima i pojasnila lepa voditeljka.

"Krajem svake godine mama tradicionalno kopa po kutijama sa raznim starudijama i fotografijama. Ova sa bakom Milicom i deda Nebojšom ( bio je najdivniji čovek koji je ikada hodao planetom) je posebna i greje me danima. (Da, i ja sam nekada bila mala), napisala je lepa voditeljka u opisu slike.

Marijin šarm, prelep osmeh i oči odmalena su upečatljivi i prepoznatljivi, što su konstatovali i njeni pratioci.

"Čitav kosmos u okicama", "Otud taj osmeh i energija", "Osmeh je uvek na licu, od malih nogu, zaštitni znak", Znao sam da mora da imaš južnjačku žičku, ovakva lepota se retko rađa na sveveru".

Kada pogledamo Marijinu baku mi ne možemo da se ne odamo utisku da je u voditeljkinoj porodici lepota u genima i prenosi se s generacije na generaciju.

Marija Kilibarda je danas jedna od najlepših voditeljki: Ovako je izgledala pre 32 godine! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs