Borba za popularnost

Šamar za Megan i Harija, nova svađa na pomolu: Šta su uradili princ Vilijam i Kejt Midlton!

Budući kralj i te kako zna šta radi

Celebrities
Autor:
Šamar za Megan i Harija, nova svađa na pomolu: Šta su uradili princ Vilijam i Kejt Midlton!
Foto: EPA / Vickie Flores, Profimedia

Nakon što su Megan Markl i princ Hari razbesneli britansku javnost svojim putovanjima na odmor privatnim avionom, princ Vilijam, njegova supruga Kejt Midlton i troje dece uočeni su na letu jedne sasvim pristupačne avio kompanije.

Porodica je primećena na aerodromu u Škotskoj, prilikom napuštanja aviona sa redovne linije.

Kraljevska porodica putovala je iz Londona u Aberdin, a jedna putnička karta koštala je oko 70 funti. Pretpostavlja se da su u Škotsku došli u posetu kraljici Elizabeti i princu Filipu, koji svakog leta odmaraju u svojoj rezidenciji Balmoral.

Putnici koji su se našli u istom avionu s kraljevski parom i njihovim mališanima ostali su prijatno iznenađeni, a nisu krili ni mobilne telefone kojima su ih snimali i fotograsirali, pa sve objavili na društvenim mrežama kao dokaz.

Tihi bojkot: Zašto elita više ne poziva Harija i Megan na glamurozne događaje!

Ovakav potez naišao je na podelu javnosti, koja smatra da su Vilijam i Kejt ovo učinili samo kako bi napakostili princu Hariju i Megan, koji su oštro kritikovani od strane javnosti kako njihovo luksuziranje privatnim avionom podmiruju poreski obveznici. Iz istog razloga prozvale su ih i ekološke zajednice.

Megan i Hari branili su se bezbednosnim pitanjem, ali mnogi im ne veruju. "Mnogo je nepodudarnosti u izjavama da su princ zbog sigurnosnih razloga leteli privatnim avionom. Naime, i Harijeva majka princeza Dajana često je koristila redovne avionske linije za svoja putovanja, a Vilijam i Kejt su poslednji primer da je to i te kako izvodljivo", rekao je za Dejli mejl stručnjak koji prati zbivanja u kraljevskoj porodici, Robert Džobson.

"Ovo je dirljiv potez vojvoda od Kembridža, koji će između ostalog jednog dana sesti na tron, a iza njih njihov sin Džordž. Isto tako, trenutno je cela kraljevska porodica na meti kritika zbog raskošnog načina života, a princ Vilijam i te kako zna šta radi", rekao je Džobson.

Inače, pre nego što se u kraljevstvu pojavila Megan Markl, princ Hari je s bratom Vilijamom više puta leteo u ekonomskoj klasi redovne avionske linije.

Po ukusu Kejt Midlton: Ova hrana se najčešće kuva u Bakingemskoj palati!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs