ljubavni krahovi

Svet bruji o raskidu Irine Šajk i Bredlija Kupera: Svi ljubavni brodolomi slavne manekenke!

Ruski top model važi za jednu od najlepših žena sveta, ali u ljubavi izgleda nema sreće

Celebrities
18:51h Autor:
Svet bruji o raskidu Irine Šajk i Bredlija Kupera: Svi ljubavni brodolomi slavne manekenke!
Foto: Profimedia

Iako je izgledalo da je njihova ljubav jača od sveg, Irina Šajk (33) i Bredli Kuper (44) su prema pisanju magazina "People" navodno stavili tačku na petogodišnju vezu iz koje imaju ćerku Leu De Senu.

Spekulacije o raskidu počele su nakon premijere popularnog filma "A Star Is Born", kada su počela šuškanja o velikoj hemiji između Bredlija i Lejdi Gage.

Ali, ljubavni život jedne od najpoznatijih manekenki oduvek je privlačio pažnju javnosti.

2007. godine počela je vezu sa bubnjarom Linkin Parka Robom Bourdonom, sa kojim je bila u ljubavi dve godine.

Nakon raskida sa muzičarem počele su spekulacije o aferi prelepe Ruskinje sa 50 godina starijim Pepom Blaterom, nekadašnjim predsednikom Međunarodne fudbalske organizacije FIFA. Međutim, Irina je ove navode demantovala.

Interesovanje medija za privatan život slavne manekenke buknule su kao vatra 2010. godine kada je uplovila u vezu sa najboljim slavnim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, koji je više puta bio proglašen za najboljeg fudbalera sveta.

Bredli Kuper i Irina Šajk: Koji je pravi razlog njihovog raskida?

foto: Profimedia

Par je koračao u stabilnoj vezi, te su stigli i do veridbe. Međutim, onda je sve krenulo po zlu. Iznenada su stavili tačku na svoju petogodišnju vezu 2015. godine, te su počele razne spekulacije.

Kružile su priče da je Ronaldo prevario Irinu, a manekenka je bivšeg izabranika ubrzo otpratila sa Instagrama i obrisala sve zajedničke fotografije.

Nedugo zatim, počele su spekulacije da je utehu pronašla u zagrljaju se američkog glumca Dvajna Džonsona (47), ali veza nikad nije potvrđena.

Dokaz da su Bredli Kuper i Lejdi Gaga u vezi: Nakon ovoga teško da će naći opravdanje! (FOTO)

foto: Profimedia

Zatim je u njen život 2015. godine ušetao slavni zavodnik Bredli Kuper (44). Par se trudio da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti koliko je to moguće.

Prve fotografije Lejdi Gage nakon strastvenog nastupa sa Bredlijem Kuperom: Da li njen zagonentni osmeh nešto govori? (FOTO)

foto: Profimedia

Par je 2017. godine dobio ćerku Leu De Sen i činilo se da će ova ljubav opstati. O njihovom raskidu dugo se spekulisalo, a nakon zajedničkog nastupa Kupera i Lejdi Gage prepunog hemije na ovogodišnjoj dodeli Oskara bilo je samo pitanje dana kada će se raskid obelodaniti.

Izgleda da je sudbina sada zaista umešala prste i pokvarila planove Bredliju i Irini.

"Moj idealan muškarac onaj je koji je veran. Mora da bude iskren i pravi gospodin koji se zna da se ponaša prema ženi. Ne verujem u one muškarce koji nas čine nesrećnima jer su to dečaci, a ne pravi muškarci. Iako sam mislila da sam pronašla svog idealnog muškarca, ispalo je potpuno drugačije. Kada žena uz sebe ima pogrešnog muškarca, oseća se ružnom, a ja sam se osećala ružnom i nesigurnom. Dvoje ljudi u vezi treba da dele iste vrednosti i životne poglede i da veruju u monogamiju", rekla je Irina na početku veze s Kuperom.

Drastična promena: Irina Šajk na Dodeli Zlatnog globusa prošetala novu frizuru! (FOTO)

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs