tvrde da znaju razlog

Teorija i skriveno značenje imena kraljevske bebe: Fanovi su uvereni da je Arči Harison dobio ime zbog ovoga!

Ima li u imenu Arči Harison Maunbaten- Vindzor neko skriveno značenje, pitaju se fanovi britanske kraljevske porodice

Celebrities
Autor:
Teorija i skriveno značenje imena kraljevske bebe: Fanovi  su uvereni da je Arči Harison dobio ime zbog ovoga!
Foto: Profimedia

Otkako su Megan Markl i princ Hari otkrili da će se njihova novorođena beba zvati Arči Harison Mauntbaten-Vindzor, fanovi britanske kraljevske porodice i mediji ne prestaju sa nagađanjem zbog čega je odluka pala baš na to ime.

Naime, uočivši igru reči u srednjem imenu Harison, koje doslovno znači "Harijev sin", fanovi sad tvrde da bi i povod za ime Arči mogao biti sličan.

Naime, Meghanino pravo ime je Rachel Meghan Markle i neki smatraju da se u tom krije odgovor na pitanje zašto Arči.

"Meganino pravo ime je Rejčel, a Arči je sličan akronim tom imenu - tako da je on zapravo Rejčelin i Harijev sin", napisao je jedan korisnik Instagrama na profilu kraljevske porodice.

Ime koje niko nije očekivao: Evo kako će se zvati beba Megan Markl i princa Harija!

foto: Profimedia

Koliko odluka Vojvotkinje od Saseksa i princa da daju to ime sinu intrigira javnost pokazuje i činjenica da je ovaj komentar na društvenim mrežama preneo i američki magazin Hello!

Inače, ime Arči je skraćena verzija tradicionalnog škotskog imena Arčibald koje nosi značenje "veran, odvažan i hrabar".

Hari i Megan su dali sinu prezime Mountbatten-Vindsor, od čega je Mountbatten prezime princa Filipa, te Britanci pišu da je na taj način princ odao počast svom dedi.

Reč je o imenu koje je poslednjih godina sve popularnije među Britancima. Naime, prema podacima Kancelrije za nacionalnu statistiku Velike Britanije, 2017. godine bilo je jedno od 20 najpopularnijih imena za dečake u toj zemlji.

Arči ima jednog imenjaka u svojim precima, i to s porodične strane princeze Dajane. U pitanju je Arčibald Kembel, koji je nosio titulu devetog grofa od Argila, iz Škotske.

Sve što niste znali o bebi Megan Markl i Princa Harija! (FOTO)

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs