Puna utisaka iz Pariza

Nina Badrić: Nisam prepoznala Kim Kardašijan, puno je sitnija u prirodi, jako je lepa!

Na jednoj je reviji bila Kim Kardašijan, sedela je preko puta nas. Nisam je ni prepoznala. Samo sam pogledala jednu prelepu ženu u prvom redu. Puno je sitnija u prirodi, jako je lepa, barem meni", ispričala je Nina o rijaliti zvezdi, te dodala da bi bila srećna da su njoj njene obline
Celebrities
20:58h Autor:
Nina Badrić: Nisam prepoznala Kim Kardašijan, puno je sitnija u prirodi, jako je lepa!
Foto: Instagram / Nina Badric

Nina Badrić je protekle nedelje boravila u Parizu, prestonici mode, gde se održavala Nedelja mode u Parizu (Paris Fashion Week). Pevačica je s užitkom gledala revije poznatih dizajnera iz prvog reda, a te trenutke je podelila s obožavateljima na društvenim mrežama.

Nakon što se vratila iz Pariza, Nina je u prilogu InMagazina ispričala kako joj je bilo.

"Sedela sam u prvom redu, nećeš verovati. To je tako kad imaš dobre prijatelje. Zahvaljujući prijateljima koji su me pozvali, koji imaju tu privilegiju da žive jedan prelep život", rekla je pevačica.

Nina je za vreme boravka u Parizu srela brojne poznate osobe, te je rekla da su "prizemne, pristojne i normalne":

"Možeš da ih pitaš šta god želiš, možeš da se fotkaš sa njima", kaže Nina.

"Na jednoj je reviji bila Kim Kardašijan, sedela je preko puta nas. Nisam je ni prepoznala. Samo sam pogledala jednu prelepu ženu u prvom redu. Puno je sitnija u prirodi, jako je lepa, barem meni", ispričala je Nina o rijaliti zvezdi, te dodala da bi bila srećna da su njoj obline Kim Kardašijan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs