Potpuni šok

Oduvek je znala da joj je otac donor sperme: Odlučila da potraži braću i sestre, zapanjilo je koliko ih ima! (FOTO)

Odrasla sam samo s majkom i oduvek je bila iskrena o činjenici da mi je otac donor sperme, ispričala je Kijani i dodala da je krenula u potragu za braćom i sestrama kada je bila dovoljno odrasla

Objavljeno: 22.02.2018. 19:34h 19:55h
Autor:
Foto: Instagram / donor_siblings

Kijani Arojo (21) s Floride odmalena je znala da joj je otac donor sperme. Ali, jednog dana je odlučila da potraži svoju polubraću i polusestre. I tada je usledilo iznenađenje jer je otkrila da ih ima 40.

Nakon 22 godine saznala jezivu istinu o svojoj porodici: Celo telo mi se treslo! (FOTO)

"Odrasla sam samo s majkom i oduvek je bila iskrena o činjenici da mi je otac donor sperme", ispričala je Kijani i dodala da kada je bila dovoljno odrasla krenula je s potragom, a prvu je pronašla 20-godišnju Džoanu koja živi u blizini.

Imam 59 dece i još 7 na putu: Žena nema pojma o tome, tu tajnu odneću u grob!

"Oduvek sam htela da otkrijem više o tome ko sam i imam li još braće i sestara", rekla je Kijani koja je postala dobra prijateljica s prvom pronađenom polusestrom, a viđaju se svakog meseca.

Sumnjao sam da je ćerka moja: Rezultati testa za očinstvo su mi uništili život!

Od 40 polubraće i polusestara koje je Kijani pronašla, njih 30 je pristalo na susret. I tada je krenuo njen "projekat upoznavanja". Koliko zna, ona je najstarije dete, dok je najmlađem 5 meseci. Pronašla je četiri para blizanaca, a decu svog oca pronašla je i u dalekim zemljama poput Australije, Novog Zelanda i Kanade.

"Iako se nismo nikada sreli, zajednički otac nam je posebna veza", rekla je Kijani i dodala da je oca upoznala s 18 godina i da je poprilično "kul lik". Razlog velikog broja dece koja su nastala iz njegove sperme je taj što je kompaniju preuzeo novi vlasnik, pa su se podaci zagubili.

Isti donor, inače, može da da 15 do 20 uzoraka, a nakon brisanja podataka muškarac je iznova mogao da počne da donira spermu, piše Metro.

Majka rekorder: Rodila 20. dete, muž ne želi na vazektomiju! (VIDEO)

"Jedino sam dete i dobijam najbolje od oba sveta. Imam svoju majku za sebe, a kad želim društvo, imati ovoliko polubraće i polusestara daje vam više mogućnosti", rekla je.