Kad letuje na Jadranu, Novak Đoković obavezno dolazi u jedan restoran: Ljudi se krste kad čuju da ovaj obrok košta 193 €

Ovaj restoran na hrvatskom primorju obožava Novak Đoković: Jedno jelo košta 193 evra

Objavljeno: 10.08.2024. 18:50h 19:07h
Autor:
Foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novak Đoković je nedavno uživao u Hrvatskoj, na Korčuli, gde je posetio jedan restoran koji mnogi smatraju idealnim mestom za celodnevni boravak. Nakon proslavljanja zlatne medalje sa Olimpijskih igara u Parizu, Novak je odlučio da produži svoje slavlje u Crnoj Gori, a zatim i na hrvatskoj obali.

Njegova poseta ovom restoranu nije prošla nezapaženo. Vlasnici su bili oduševljeni što su ugostili tako cenjenog sportistu, pa su odmah na Instagramu podelili fotografiju na kojoj Novak pozira sa glavnim kuvarom.

Restoran se nalazi na prelepoj plaži i odiše savršenim spojem mora, sunca, zabave i, naravno, vrhunske gastronomije. Specijaliteti koji se nude su prava poslastica za sva čula, sa jelovnikom koji zadovoljava i najzahtevnija nepca.

foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Jela su prilično skupa. Na primer, plata sa sirevima košta 21 evro, karpaćo od hobotnice 24 evra, dok juneći rižoto iznosi 32 evra. Ljubitelji morskih plodova mogu uživati u rižotu sa škampima za 33 evra. Za sladokusce, kolači se nude po cenama od 10 do 15 evra.

Jedno od najskupljih jela na meniju je pasta sa jastogom na buzaru, čija cena iznosi čak 193 evra, što govori o ekskluzivitetu ovog specijaliteta.

Stil/Nova.rs