NAJPLAĆENIJA GLUMICA JE SA ZARADOM PREŠIŠALA MARGO ROBI: Zabavljala se samo s lošim momcima, od jednog se ne oporavlja

Prema američkom magazinu "Forbs", najplaćenija glumica na svetu je ujedno i najlepša

Objavljeno: 06.08.2023. 09:20h 11:21h
Autor:
Sofija Vergara, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sofija Vergara, talentovana glumica iz Kolumbije, trenutno drži titulu najplaćenije glumice na svetu, impresivno zaradivši čak 43 miliona dolara u 2020. godini. Ova 48-godišnja glumica bila je i sudija u popularnom takmičenju "America's Got Talent". Ipak, prošle godine, Sofija je zauzimala drugo mesto na listi najplaćenijih glumica, sve do momenta kada je njen uspešan nastup nagrađenoj Emi nagradom u seriji "Moderna porodica" odveo na prvo mesto. U poslednjoj sezoni ove serije, koja je završena 2020. godine, Sofija je zarađivala neverovatnih 500.000 dolara po epizodi. Prema proceni "Forbsa", Sofija je zaradila oko 14 miliona dolara po sezoni.

foto: Profimedia

Njena popularnost i šarm nemaju premca, a publika širom sveta obožava da je gleda na malim ekranima. "Forbs" ističe da je Sofija Vergara gotovo dvostruko privlačnija u poređenju sa bilo kojom drugom slavnom ličnošću. Njen uspeh i finansijska nezavisnost predstavljaju primer inspiracije za mnoge, a dokazuje da su talent i posvećenost ključni faktori za ostvarenje uspeha u svetu zabave.

"Njena privlačnost nema premca. Ljudi vole da je vide na TV ekranu gotovo dvostruko više nego bilo koju drugu slavnu osobu", tvrde u "Forbsu".

foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Margo Robi, druga na listi najplaćenijih glumica, takođe ima sjajnu karijeru koja joj je donela zaradu od 12,5 miliona dolara. Njen honorar za ulogu u filmu "Barbi" iznosi istu sumu koju je dobio i njen kolega Rajan Gosling. Ovo može se smatrati kao korak ka izjednačavanju honorara za muške i ženske glumce, ali i dalje je evidentno da postoje razlike u platama u Holivudu. Na primer, prvi na listi najplaćenijih glumaca, Tom Kruz, ima zaradu koja je deset puta veća od one koju ima Margo Robi.

FOTO: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
FOTO: Printscreen Instagram / sofiavergara
FOTO: Printscreen/instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Ova razlika u platama između muških i ženskih glumaca je tema koja izaziva sve veću pažnju u industriji zabave i postavlja pitanje o ravnopravnosti i pravednosti u honorarima.

Za Sofiju je poznato da se često zabavljala sa "lošim momcima", nakon prvog braka bila je u vezi sa Krisom Pacielom, članom bande, a kada je 2000. godine bio uhapšen zbog ubistva domaćice četiri godine ranije, ona je htela da proda kuću i da mu plati kauciju od 15 miliona dolara, ali ni ta veze nije potrajala.

Nakon njega ušla je u vezu sa kolumbijskim kraljem droge, Andresom Lopezom, a zatim sa Nikom Loebom. S njim se verila 2012. godine, ali su ipak raskinuli.

Sa njim je imala dramu kada je pokušao da njihova dva embriona koja su zamrznuli u klinici iskoristi, našao je i surogat majku, ali Sofija ga je tužila i sprečila da tako nešto uradi.

U julu 2014. godine je upoznala Džoa Manganijela, za koga se i udala, a sama često navodi da joj je žao što ga nije upoznala pre.