TRIK KOJI SE KORISTI U RESTORANU ZA SPREMANJE SVINJSKOG MESA: Svaki komad je sočan i neverovatno mekan, kao puter
Naš predlog je da danas spremite svinjsko meso sa krompirom ali na ovaj neverovatan način sa jednim trikom koji treba da isprobate što pre
Autor:
Ukoliko ne znate šta ćete danas da spremate za ručak, naš predlog je da to bude svinjsko meso i krompir - jer je to kombinacija koja ne može da omane.
Potrebano je:
- 400 grama krompira
- 3 glavice crnog luka
- 500 grama svinjskog mesa od vrata
- so i biber
Preliv:
- Senf
- Majonez
- Kačkavalj
- So i biber
Priprema: Izrendajte krompir, a luk isecite na kolutove. Meso isecite na šnicle pa ih dobro izlupajte, posolite i stavite malo bibera. U vatrostalnu činiju poređajte prvo malo ulja, potom rendan krompir, zatim luk, a onda o meso. Preko mesa prelijte fil od rendanog kačkavalja, malo majoneza i senfa. Stavite foliju preko činije i stavite u rernu da se peče oko pola sata na 200 stepeni Celzijusa. Potom uklonite foliju i vratite u rernu na još 20 minuta.
Poslužite toplo.