BRIŠU GODINE
Podmladite se bez odlaska pod nož: Ove namirnice vraćaju mladalački sjaj koži!
Žena daje velike količine novca na kozmetičke tretmane, a ni ne znaju da put do mladolikog izgleda može da bude znatno jeftiniji
Autor:
Neke procedure mogu da budu i jako opasne, zato je izbor hrane mnogo bolja opcija za održavanje dobrog izgleda. Protiv starenje se uspešno bore ove namirnice. Ukoliko ih uvrstite u redivnu ishranu, vrlo brzo ćete primetiti pozitivne promene.
Grejpfrut
Zahvaljujući obilju vitamina C, pantotenske kiseline, bakra i vitamina A, grejp može da uspori proces starenja. Neka istraživanja su dokazala, da ovo voće može da potstakne regeneraciju ćelija, ali i razvoj novih.
9 mogućih promena na dojkama: Tri su potpuno normalne, ostale ukazuju na opaku bolest!
Kupine
One sprečavaju širok spektar bolesti, ali se uspešno bore i protiv bora i pigmentacije kože.
Kivi
Količina beta-karotena u kiviju može da zaštiti DNK u ćelijama od oštećenja. Antioksidansi koji se nalaze u njemu pozitivno utiču na delovanje slobodnih radikala i tako usporavaju proces starenja.
Telu su potrebni vitamini za brzu obnovu i regeneraciju kože. Vitamin C u kiviju potstiče proizvodnju kolagena, važnog proteina koji se boti protiv starenja.
Limun
Ovaj citrusni plod je pravi eliksir mladosti, pa je dobro uvrstiti ga u redovnu ishranu. Bogat je folatima, važnim vitaminom koji pospešuje pravilan razvoj i funkciju mozga.
Limun sadrži jedinstvena flavonoidna jedinjenja koja odlažu starenje i neguju kožu. Pokazalo se da oni pružaju telu antibiotička svojstva.
Vratite licu mladalački izgled: Recite zbogom borama na potpuno prirodan način!
Paradajz
Karotenoidi koji se nalaze u paradajzu štite kožu od lošeg uticaja sunčevih zraka. Dobar je i kao lek nakon nastanka opekotina, jer će ublažiti crvenilo i potstaći regeneraciju kože.
Tomatidin, je moćno jedinjenje koje se nalazi samo u paradajzu, a koje uporava proces starenja.
Šargarepa
Ovo povrće ima nekoliko benefita za organizam, a podjednako je učinkovito i ukoliko ga jedete sirovo i kuvano. Šargarepa je bogata vitaminom A, biotinom, vlaknima, molibdenom, vitaminom C i mnogim drugim.
Dokazano je da ona jača kosti, poboljšava vid, ali i štiti telo od nastanka raka.
Plavi patlidžan
Ovo je jedino povrće koje ima dovoljno proteina pa se može koristiti i umesto mesa. Fenolna jedinjenja koja se nalaze u patlidžanu pomažu u smanjenju neželjenih hemikalija koje ubrzavaju proces starenja.
Vitamini koji čuvaju zdravlje žena: Nakon 40-te njihova primena je obavezna!