RUČAK IZ TIGANJA GOTOV ZA 30 MINUTA: Sve generacije ga obožavaju, tako je ukusan i kremast

Najbrži recepti su ženama ubedljivo i najbolji, jer niko ne voli da sate provodi u kuhinji

Recepti
RUČAK IZ TIGANJA GOTOV ZA 30 MINUTA: Sve generacije ga obožavaju, tako je ukusan i kremast
Foto: Pritnscreen/youtube

Sastojci:

  • 600 g pilećeg bataka
  • 2 glavice crnog luka
  • 500g šampinjona
  • 2 kašike brašna
  • 500ml paradajz sosa
  • 200ml vode
  • 50 ml ulja
  • So i ostali začini po ukusu

Priprema: Pileće batake propržiti kratko na ulju pa izvaditi. U toj masnoći izdinstati prvo crni luk, a zatim dodajte šampinjone. Kada nestane sva tečnost od njih dodajte malo brašna i paradajz sos, a potom nalijte i vode. U tu tečnost vratite pileće batake pa sve posolite i začinite po ukusu, poklopite i ostavite da se ukrčka oko 20 minuta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs