obavezno pročitajte

Stilista prve dame Amerike otkrio tajnu njenog besprekornog izgleda! (FOTO)

Prva dama Amerike Melanija Tramp oduševila je svojim prefinjenim stilom i briljantnim modnim kombinacijama u kojima se pojavila prilikom posete francuskog predsedničkog para Emanuela Makrona i njegove supruge Brižit Makron

Moda
Autor:
Stilista prve dame Amerike otkrio tajnu njenog besprekornog izgleda! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Nekadašnja manekenka osvojila je simpatije modnog sveta u kombinacijma o kojima se još raspravlja, a svaka njena kombinacija ostavila je snažan utisak.

Vitka i visoka Slovenka pokazala je u tri dana koliko je trajala poseta Makronovih, niz fantastičnih modnih izdanja, a ni francuska prva dama Brižit Makron koju se našla i na listi Vogovih najbolje obučenih slavnih dama, nije puno zaostajala za Melanijom.

Donald Tramp podelio sa svetom koliko voli svoju Melaniju: Ti si moja stena i najveća podrška! (FOTO)

foto: Profimedia

U jednom od prvih susreta, Melanija Tramp je ponovo dokazala kako je s pravom smatraju pravom naslednicom Džeki Kenedi.

Makronove je Melanija dočekala u bezvremenskom "all black" izdanju. U efektnom crnom plašt-kaputu kuće Živanši ispod kojeg je nosila mini haljinu omiljenog italijanskog dvojca Dolče i Gabana, vrtoglavim stileto cipelama i s malom crnom Diorovom torbom, prva je dama Amerike bila mamac za poglede.

Premda se retko može videti s kapama ili šeširima, Melanija je za obilazak Nacionalne umetničke galerije gde je saBrižit Makron razgledavala izložbu slika francuskog slikara Pola Sezana, odabrala bespjekornu belu kombinaciju: sako asimetričnog kroja i suknju do ispod kolena modne kuće Majkl Kors, a ovu ženstvenu kreaciju dodatno je začinila prelepim belim šeširom.

Brižit Makron donela dašak Pariza u Ameriku: Prva dama u stilu Džeki Kenedi! (FOTO)

foto: Profimedia

Lični stilista Melanije Tramp Herve Pjer, zaslužan za njene fantastične kombinacije, ispričao je kako je i sam bio iznenađen kad je na svoju kućnu adresu dobio pozivnicu za državničku večeru što je najelitniji događaj u Vašingtonu.

Pjer je otkrio i da je zatražio od dizajnera Majkl Korsa dodatnu tkaninu za šešir koji je Melanija nosila uz njegov komplet.

"Bili su jako dragi, dali su mi dva metra tkanine i imao sam šešir koji me je čekao u ateljeu u Njujorku" , priča Pjer koji se prisetio i anegdote da je šešir morao da prođe posebnu proveru sigurnosti zbog procedure u Beloj kući.

Brižit Makron otvorila dušu: Ovo je najskuplja cena našeg položaja! (FOTO)

foto: Profimedia

"Rekao sam im da garantujem da u njemu nema ničeg opasnog, ali morali su da ga stave kroz aparat za rendgensko snimanje. Upozorio sam ih da šešir pridržavaju za krunu kako se ne bi uništio. Iako sam bio poprilično ljut zbog toga, bila je to i komična situacija ', smeje se Herve.

Otkrio je i da je mini haljina Dolče i Gabana koju je Melanija nosila prilikom susreta s Makronovima bila osmišljena samo za nju i da je on lično dogovorio detalje s italijanskom modnom kućom čije kreacije Melanija vrlo često i rado nosi.

Iako je isti beli komplet s potpisom Majkl Korsa, nosila i Keri Vošington koja igra Oliviju Poup u finalu hvaljene serije "Skandal", Pjer kaže da nije imao pojma o tome.

"Keri Vošington? Jel to glumica? Moram da je potražim na internetu', prokomentarisao je Pjer.

Nasmejana Melanija Tramp blistala u dugoj čipkastoj haljini: Elegancija dostojna prve dame! (FOTO)

foto: EPA / Erik S Lesser

Svečana državnička večera koja je bila upriličena u Beloj kući za francuski predsednički par bila je sjajan povod da obe dame ukrste modne snage po pitanju večernjih izdanja. Melanija Tramp se za ovu priliku posebno skockala: u blistavoj srebrnoj haljini s potpisom kuće Šanel, Brižit koja je nosila belu haljinu sa zlatnim detaljima modne kuće Luj Viton nije imala šanse.

Melanija koja je skratila kosu i osvežila frizuru bila je zvezda večeri koju je pomno pripremala. Kako je objavljeno, upravo je američka prva dama lično osmislila detalje večere, dekoracije i jelovnik na kojem su se našle birana jela koja na neki način simbolizuju povezanost dveju zemalja.

"Nakon višemesečnih priprema nestrpljivo čekamo francuske goste na našoj prvoj državničkoj večeri", napisala je uoči dolaska francuskog predsednika i njegove supruge na Tviteru Melanija Tramp.

Melanija Tramp pokazala stranu koju do sad nismo videli: Najslađa reakcija ikad! (FOTO)

foto: Profimedia

Prva dama SAD-a primila se zadatka uređenja u tzv. Novoj sobi u Beloj kući gde je upriličena svečana večera za ugledne goste iz Francuske, bračni par Makron.

Dvorana u kojoj je održana večera bila je u bež i zlatnim tonovima s belo-zelenim cvetnim aranžmanima na stolu dok je prostor ispred dvorane bio ukrašen grančicama s cvetovima trešanja ubranima iz bašte Bele kuće i postavljenim u efektne crne vaze.

Melanija Tramp u savršenoj letnjoj haljini: Idealna kombinacija za visoke temperature! (FOTO)

1 / 6 Foto: Profimedia

Za sjajno odrađen posao, Melaniju je na večeri pohvalio suprug Donald Tramp.

U svojoj je zdravici američki predsednik opisao je suprugu kao "neveroatnu američku prvu damu" i zahvalio joj na naporima oko atmosfere koja će se pamtiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs