CEO SVET JE GLEDAO NJEN BRAČNI BRODLOM: Bivši je varao sa dadiljom, a sadašnji želi da pobegne od nje glavom bez obzira

Gven Stefani nakon što je saznala da je bivši muž vara sa dadiljom, utehu je pronašla u kolegi, a sada i sa njim u braku ne "cvetaju ruže".

Ljubav
14:53h Autor:
CEO SVET JE GLEDAO NJEN BRAČNI BRODLOM: Bivši je varao sa dadiljom, a sadašnji želi da pobegne od nje glavom bez obzira
Slavnu pevačicu bivši muž je godinama varao sa dadiljom, Foto: Profimedia

Slavna pevačica Gven Stefani poslednjih godina sve više pažnju privlači dešavanjima na svom privatnom, nego na poslovnom planu.

Američka pevačica proslavila se devedesetih godina kao pevačica grupeNo Doubt, a kasnije je krenula u solo vode i za to vreme je izbacila nekoliko izuzetno uspešnih singlova poput "Cool", "Rich Girl", "Hollaback Girl" i druge...

Gven Stfani slavu je stekla 90-ih godina
Gven Stfani slavu je stekla 90-ih godina foto: Profimedia

Skandal s bivšim

Davne 2002. Gven se udala za pevača Gavina Rosdelja s kojim je dobila troje dece. Naime, par je dospeo u medije nakon što se saznalo kako je Gavin varao Gven čak tri godine s dadiljom Mindi Men, pa čak i onda kad je bila trudna s njihovim najmlađim detetom, sinom Apolom.

Gven sa bivšim mužem
Gven sa bivšim mužem foto: Profimedia

Stefani je bila slomljena kada je saznala za aferu svog supruga, nakon što je pronašla golišave slike i bezobrazne poruke koje je tazmenjivao sa dadiljom sa kojom ju je varao. Tada se Gavinov mobilni telefon sinhronizovao s tabletom, a da on to nije shvatio, te je Gven na taj način saznala da je muž vara.

Muž ju je godinama varao sa njihovom dadiljom
Muž ju je godinama varao sa njihovom dadiljom foto: Profimedia

Nakon što ga je suočila sa skrinšotovima i golišavim fotografijama Gevin je priznao šta je uradio. Afera je trajala tri godine, a pitanje je koliko bi dugo još varao i lagao pevačicu da slučajno nije napravio propust.

Gven je bila očajna nakon razvoda
Gven je bila očajna nakon razvoda foto: Profimedia

Ljubav s Blejkom

Dok joj se brak raspadao, a mediji brujali o aferi njenog supruga, Gven je počela da radi kao sudija u "The Voice" i tu je upoznala Blejka Šeltona. Varnice su odmah nastale, a i sam muzičar prolazio je kroz krizu u sopstvenom braku.

Gven i Blejk upoznali su se tokom rada na zajedničkom projektu
Gven i Blejk upoznali su se tokom rada na zajedničkom projektu foto: Profimedia

Prijateljstvo je polako preraslo u ljubav, a Šelton je rešio da se razvede od supruge nakon 4 godine braka. Javnost je tada žestoko osudila pevačicu tvrdeći da je drugoj ženi uradila ono što je njoj rađeno, ali bilo je i onih koji su je branili tvrdeći da je njihov odnos bio čisto platonski dok se muzičar nije razveo.

Gven je utehu pronašla u pevaču Blejku Šeltonu
Gven je utehu pronašla u pevaču Blejku Šeltonu foto: Profimedia

"Neverovatno mi je da nas je bog stavio u tu poziciju da imamo jedno drugo u tom trenutku. Nisam pokušavala ni u jednom trenutku da započnem vezu s njim, jednostavno se dogodilo", rekla je tada pevačica.

Par se u početku nije razdvajao
Par se u početku nije razdvajao foto: Profimedia

Par je zvanično potvrdio da su u vezi u decembru 2015. godine, a 2016. Gven je konačno okončala brak sa Rosdejlom. Tada su se prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu, a a Blejk je priznao da mu je pevačica promenila život na bolje.

Ljubav su krunisali brakom 2021. godine u kapeli koju su izgradili na svom imanju, i činilo se da je to-to ovaj put za oboje.

Gven se ponovo udala 2021. godine
Gven se ponovo udala 2021. godine foto: PrintscreenInstagram/gwenstefani Verified

Ipak, kako su strani mediji nedavno preneli reko bi se da je je njihov "medeni mesec" gotov.

Naime, par se nedavno pojavio na auto trkama održanim u Los Anđelesu, a delovali su kao sve samo ne srećan par.

Izgledali su očajno“, rekao je posmatrač, za Radaronline.com napominjući da ljubavni selfiji koje je Gven objavila na Instagramu nemaju veze sa istinom.

"Između njih je delovalo sve napeto", nastavio je insajder i dodao da Gven i Blejk imaju ozbiljne bračne probleme.

„Kada su počeli da se zabavljaju, nisu mogli da drže ruke jedno od drugog“, rekao je bliski prijatelj para, pa dodao:

Ali iskra je počela da nestaje posle njihovog venčanja. Čini se da se sada stalno svađaju — čak su i spavali u odvojenim spavaćim sobama nakon nekoliko ozbiljnih okršaja".

Šta je od ovoga zapravo istina ostaje da vidimo, a koliko se slavna pevačica promenila tokom godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs