3 RAZLOGA ZAŠTO MUŠKARCI OD 50 I VIŠE GODINA "BALAVE" ZA DUPLO MLAĐIM DEVOJKAMA: Odlepe, kao da im je đavo nešto šapnuo

Primera je mnogo u svakodnevnom životu, ali svi se pitaju za razlog ovakvom ponašanju muškaraca koji poprima status epidemije

Ljubav
Autor:
3 RAZLOGA ZAŠTO MUŠKARCI OD 50 I VIŠE GODINA "BALAVE" ZA DUPLO MLAĐIM DEVOJKAMA: Odlepe, kao da im je đavo nešto šapnuo
Tina Kunaki i Vensan Kasel, Foto: Profimedia/editorial images

Robert de Niro, Al Paćino, Silvester Stalone, Leonardo di Kaprio, Klint Istvud... Sve su ovo imena velikih holivudskih zvezda koji su slavu stekli zahvaljujući velikom umeću i talentu, da bi se taj ugled poljuljao onaj momenat kada su "glavu izgubili" za duplo mlađim devojkama... Neki od ovih gore navedenih muškaraca šetaju i pore 40 ili čak 45 godina mlađih devojaka. Šta je to što muškarca srednje dobi tera da "balavi" za devojkom?

Kako pređu pedesetu ili čak šezdesetu godinu, kao da im đavo došapne nešto, oni se izgube i ostave brak, decu, unučad - sve to zbog ljubavi prema mladoj devojci.

Postoje 3 faktora koja objašnjavaju ovakvo ponašanje muškarca u ozbiljnim godinama:

1. Fiziološki

To je kada muškarca privlači mlado telo i on podsvesno misli da, ako je sa njim mlada devojka, možda će uspeti da vrati deo mladosti i ponovo postane momak.

Ketrin Zita-Džouns, Majkl Daglas
foto: Profimedia

2. Psihološki

Čovek naivno veruje da će uspeti da prevaspita mladu devojku i stvori ženu "po sebi i za sebe".

Al Paćino
foto: Profimedia

3. Socijalni

"Kako je lepo što mlade devojke još uvek obraćaju pažnju na mene! Svi će da mi zavide," misli se muškrac koji je započeo ljubavnu vezu sa mladom devojkom.

Ali istina je da ljubav sa duplo mlađom ženom ume da bude više nedostatak nego prednost. A glavni nedostatak je starosna razlika koja će početi da se oseća i u fizičkom, i u socijalnom, a pogotovo u psihološkom smislu.

Tina Kunaki, Vensan Kasel
foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs