IMA 92 GODINE, A IZGLEDA KAO AVION: Svi su oduševljeni koliko je MLADOLIKA, a ona je otkrila TAJNU svog dobrog izgleda

Ljudi ne mogu da poveruju da ova žena ima 92 godine jer izgleda bar duplo mlađe.

Lifestyle
Autor:
IMA 92 GODINE, A IZGLEDA KAO AVION: Svi su oduševljeni koliko je MLADOLIKA, a ona je otkrila TAJNU svog dobrog izgleda
Tajna duplo mlađeg izgleda žene od 92 godine, Foto: Printscreen/TikTok

Ona ima 92 godine i veoma je ponosna gospođa koja ceni svoje telo i izgled. Džoan Vudhaus to pokazuje i na društvenoj mreži TikTok, na kojoj je prati više od 32.000 ljudi.

Ona otkriva da ključ njenog mladalačkog izgleda leži u njenoj sposobnosti da prihvati starenje bez preterane brige.

Živahna 92-godišnjakinja, postala je viralna među ljudima zadivljenim njenim mladalačkim izgledom. Mnogi sugerišu da izgleda najmanje 30 godina mlađe od svojih stvarnih godina. Iskoristivši ovu pažnju, ona sada deli pronicljive video zapise koji otkrivaju njene neprocenjive savete i trikove za održavanje svog bezvremenskog sjaja.

@joansumner1930 Replying to @louisesutton1 Thank you. ❤️ #grandma #grandmasoftiktok #fyp ♬ Dancing Queen - ABBA

U nedavnom videu, baka Džoan, koja ima 18 unučadi i 10 praunučića, je iskreno podelila svoju mudrost sa preko 33.000 pratilaca. Njen savet je osvežavajuće direktan: dajte prednost svom blagostanju i zadovoljstvu tako što ćete se osloboditi briga.

Rekla je: „Da biste ostali srećni, morate prestati da se brinete o stvarima. Mislim, smešno je! Nije dobra briga - starenje se dešava ako brinete, dešava se ako ne. Pa zašto se uopšte brineš? To je samo život.

1 / 5 Foto: Printscreen/TikTok

Baka Džoan, koja trenutno živi u Španiji i sa dečkom, takođe je podelila svoju konačnu životnu lekciju: „Ako uživaš u životu, izgledaćeš kao ja.

Svoju sjajnu formu Džoan Vudhaus pripisuje i svom pristupu ishrani. Otkrila je da se nikada nije ograničavala dijetama i da se umesto toga uvek prepuštala hrani koju poželi.

Ne pratim nikakve glupe dijete. Jedem samo ono što želim i što me čini srećnom.'' Posebno voli englesku hranu, ali da sada jede više salata jer živi u toplijim krajevima.

Rekavši to, Džoan je priznala: „Odrekla sam se svojih pita.“

Godine su samo broj! Održavam mladost tako što sam pozitivna i što jedem šta želim. To me čini ovakvom kakva jesam'', zaključila je.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs