Proizvodi koji su vrhunskog kvaliteta, a u Srbiji možete da ih kupite po sjajnoj ceni

U Srbiji postoje proizvodi premium kvaliteta koje možete kupiti po pristupačnoj ceni zato što se - proizvode u Srbiji

Enterijer
Autor:
Proizvodi koji su vrhunskog kvaliteta, a u Srbiji možete da ih kupite po sjajnoj ceni
Foto: Shutterstock

Nije lako imati dobar izvoz iz male zemlje kao što je Srbija - strano tržište traži pregršt papira i sertifikata koji garantuju kvalitet kako bi razmotrili uvoz nečeg što je Made in Serbia. Procedure su takve, ali na svu sreću, veoma kvalitetni proizvodi koji zadovoljavaju stroge standarde u Srbiji imaju pristupačnu cenu u odnosu na slične, zvučne proizvode iz uvoza, jer naš proizvođač ne plaća troškove dostave, te je cena ultrakvaliteta znatno bolja nego da je isto to stiglo iz neke druge države kod nas.

Na primer, na kvalitetnim ubrusima i toalet-papirima koji se proizvode u Srbiji istaknut je znak FSC - on znači "odgovorno gazdovanje šumama "Forest Stewardship Council (FSC)". To je globalni sistem koji usmerava ka odgovornoj upotrebi šuma, tako da proizvođači sa njihovim sertifikatom su oni koji podržavaju održivost i čuvanje prirode. Ovaj sistem omogućava nosiocima sertifikata da plasiraju svoje proizvode i usluge na tržište kao rezultat ekološki primerenog, društveno korisnog i ekonomski isplativog gazdovanja šumama.

Osim tog sertifikata, kvalitetni ubrusi zadovoljavaju i IFS standard, onaj koji dozvoljava kontakt sa hranom. Samo proizvodi koji imaju IFS standard su bezbedni u dodiru sa hranom - to znači da na njihovoj površini nema nikakvih industrijskih, veštačkih i opasnih hemikalija.

Sa, na primer, nebeljenim papirima, koji imaju nežnobež prirodnu boju celuloze, sigurno pravite odličan izbor, jer oni su uvek premium kvaliteta.

Sve ovo je jako važno jer premium kvalitet kod papira nije samo sastav - čista celuloza, velika moć upijanja, mekoća, udobnost, istrajnost već je tu bitan i visoki higijenski standard, da znate da je proizvod zaista bezbedan i da vam ne može naškoditi, jer dolazi od proizvođača koji ispunjava visoke standarde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs