Privatan snimak

Procureo video sa privatne proslave Megan Markl u Njujorku: Prijateljicama otkrila pol bebe, kraljica besna! (VIDEO)

Niko nije siguran ko je tačno snimio ovaj video, ali se na snimku vidi lokacija - Mark Hotel, upravo mesto na kojem je darivanje za bebu i održano

Vip priča
19:21h Autor:
Procureo video sa privatne proslave Megan Markl u Njujorku: Prijateljicama otkrila pol bebe, kraljica besna! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Do nedavno proslava za bebu Megan Markl za sve koji nisu bili pozvani bila je tajna, međutim danas se na društvenim mrežama pojavio privatan snimak koji otkriva kako je izgledala unutrašnjost hotela u kome je priređeno darivanja za bebu koje je organizovala Serena Vilijams.

Poslednje putovanje Megan Markl pre porođaja: Šta je sve kraljevski par radio u Maroku?

foto: Profimedia

Za snimak koji pokazuje perfektnu, ali preskupu dekoraciju stola na proslavi tvrdi se da je nastao na privatnoj žurki, što nije bilo potvrđeno sve do trenutka kada su se kolači sa slike uporedili sa slikom kolača koje je na dan proslave postavio šminker i dobar prijatelj Megan Markl Denijel Martin.

Megan Markl u farmerkama i sa tetovažom na rukama: Ko joj šta može? (FOTO)

Ispod fotografije Dejvid je napisao "Tako divan dan, slavimo bebu." Kolačići u obliku rode, zvečki i onih na kojima piše "beba" mogu da se vide i na snimku koji je procureo, a na torti se čak vide i figure Megan i princa Harija.

Niko nije siguran ko je tačno snimio ovaj video, ali se na snimku vidi lokacija - Mark Hotel, upravo mesto na kojem je darivanje za bebu i održano.

Ludački luksuzan život Megan Markl: Žurka u najskupljem hotelu u Njujorku, ekskluzivni gosti, specijalni pokloni!

Kako se vidi, u dekoraciji preovlađuje roze boja, kao i mala oznaka na snimku na kojoj piše "girl" što znači devojčica, tako da je jasno da vojvotkinja prijateljima otkrila pol bebe.

Paparaci zabeležili iako je došla u tajnosti: Trudna Megan šeta Njujorkom u štiklama od 10 cm! (FOTO)

foto: Profimedia

Ono što takođe otkriva da je beba devojčica jesu pokloni koje su paparaci uspeli da snime, svi su ukrašeni roze mašnicama. Ali i ruže koje su stigle u hotel pre zabave.

Sara Ferguson brani Kejt i Megan: Tako su prikazivali Dajanu i mene, kao suparnice! (FOTO)

1 / 5 Foto: Profimedia

Ceo ovaj iznenadni put u Njujork je Megan koštao oko 503.000 dolara, a samo jedan dan u apartmanu kojem je odsela i priredila žurku košta 75.000 dolara što ga čini najskupljom hotelskom sobom u Njujorku. Njegovu unutrašnjost pogledajte na fotografijama:

Da imam 600 miliona, bila bih joj zanimljiva: Žestok udarac polusestre Megan Markl!

1 / 16 Foto: Profimedia

Ova činjenica veoma je iznervirala Britance koji je već nazivaju "malom Marijom Antoanetom", a izvori za britanske medije tvrde da je sve ovo mnogo razbesnelo kraljicu koja smatra da Megan svoje novostečeno bogatstvo "trlja ljudima na nos".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs