Džulija Roberts

RASTURILA MU BRAK, PA OD NJEGA NAPRAVILA MUŽA PO MERI: Ovako je ljubavnica sa švalerom ušla u brak koji traje 21 godinu

Mnogi se pitaju kako je Džulija Roberts održala brak 21 godinu, a pre toga je bila ljubavnica.

Celebrities
Autor:
RASTURILA MU BRAK, PA OD NJEGA NAPRAVILA MUŽA PO MERI: Ovako je ljubavnica sa švalerom ušla u brak koji traje 21 godinu
Foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Kada pomenemo ime holivudske ikone Džulije Roberts, svi znamo da je reč o sjajnoj glumici koja je snimila mnoge kultne filmove. U njima je često igrala žene koje, uprkos nedaćama, pronalaze doživotnu ljubavnu sreću, a upravo to se i njoj desilo u stvarnom životu.

Već 21 godinu je u srećnom braku s kamermanom Danijelom Moderom, s kojim je dobila troje dece. Iako se niko nije nadao da će njihova veza opstati, činjenica je da su pronašli dobitnu formulu da održe stabilan odnos.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Nije sve išlo lako

Par danas ima brak o kakvom mnogi sanjaju, ali u početku nije sve išlo glatko jer su oboje, kada su se upoznali, bili zauzeti. Sve je počelo na snimanju romantične komedije "Meksikanac" 2000. godine, u kojoj je Džulija glumila s Bredom Pitom. Tada je bila u vezi s Bendžaminom Bretom, a Moder je uveliko bio u braku sa šminkerkom Verom Stejmberg. Veza se na početku vešto krila, ali strasti nisu mogle da se sakriju.

Nakon četiri godine ona je raskinula vezu, a nešto malo kasnije i Moder je konačno zatražio razvod od žene. Iako ju je ce osvet osuđivao što je razorila njegov brak, par nije dugo čekao da kruniše svoju ljubav pa su uplovili u bračne vode i u Nju Meksiku, na njegovom ranču, održali spektakularno venčanje. Okruženi svećama, kineskim lampionima i ružinim laticama, obećali su da će "i u dobru i u zlu" biti jedno uz drugo i 21 godinu kasnije zaista je tako. Nakon tri godine braka par je dobio blizance: sina Fineusa i ćerku Hejzel, a nešto kasnije porodica je narasla na pet članova jer im se rodio još jedan sin, Henri.

Džulija Roberts
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Pre Danijela, bila je dve godine u braku s muzičarem Lajlom Lovetom, kog je upoznala samo tri dana pre nego što su se uzeli, a Metju Peri i Lijam Nison bili su samo neki od poznatih muškaraca s kojima se zabavljala.

Džulija Roberts, Metju Peri
foto: Profimedia

Ne mogu da se zasitim muža

Upitana kako se nose s vremenom koje zbog posla ponekad provode odvojeni jedno od drugog, Džulija je rekla: - Oduvek jedno drugome pišemo pisma. Prvo koje mi je poslao bilo je dugačko sedam stranica. Čuvam ga i jednog dana ću ga pokazati ćerki Hejzel da bih joj rekla - ovo vredi tražiti u životu. Udaja za oca moje dece bila je najbolja odluka u mom životu. Kada sam ga upoznala, osetila sam "tektonsko pomeranje emocija". Prvi put sam imala kontrolu nad sopstvenom sudbinom i znala sam da mi život više neće biti isti. S godinama nam je odnos postao još bolji. Postali smo jedno drugom najdraže osobe na svetu, sada bukvalno ne možemo jedno bez drugoga.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Džulija je nedavno originalnim gestom rešila da pokaže mužu koliko joj znači, pa je na londonsku premijeru filma "Karta za raj" stigla u unikatnoj haljini Aleksandera Mekvina s Moderovim inicijalima i datumima rođenja njihove dece. - Ne mogu da se zasitim poljubaca od ovog čoveka - napisala je nedavno za godišnjicu braka. Džulija kaže da je danas više domaćica nego glumica i da joj je najvažnije da porodici posveti što više pažnje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs