da li ste znali?

NJIHOVU ZALJUBLJENOST NIJE MOGLA DA SPREČI ČAK NI BURMA NA RUCI: Ove 4 slavne osobe su se verile, a nisu se ni RAZVELE

Ove poznate ličnosti su se verile sa drugim ljudima dok su još uvek bile legalno venčane

Vip priča
Autor:
NJIHOVU ZALJUBLJENOST NIJE MOGLA DA SPREČI ČAK NI BURMA NA RUCI: Ove 4 slavne osobe su se verile, a nisu se ni RAZVELE
Džulija Roberts i Deni Moder, Foto: Vallenilla/face to face / Face to Face / Profimedia

Ništa nas ne može obuzdati kada smo zaljubljeni. Sprečiti nekoga da bude sa osobom koju voli često je uzaludan pokušaj, pa čak ni sudska presuda na čekanju u brakorazvodnoj parnici nema moć da ograniči emocije, posebno onih u Holivudu.

Ove četiri poznate ličnosti pronašle su novu ljubav mnogo pre nego što je je njihov razvod sa prethodnim partnerom bio okončan.

Britni Spirs i Kevin Federlajn

Britni Spirs
foto: Profimedia

Kevin Federlajn je radio kao rezervni plesač za Britni Spirs, a u to vreme je bio i oženjen sa Šar Džekson, koja je u to vreme bila trudna sa njihovim prvim detetom. Federlajn i Spirs su ćutali o svojoj veridbi, ne dajući nikakvu javnu objavu sve dok Džekson nije rodila njihovo drugo dete mnogo godina kasnije.

Spirs se na kraju razvela od Federlajna nakon nekoliko godina, dok je Džeksonov i Britniin prvi supružnik, Džejson Aleksander, na kraju postao par. Život zaista ponekad može biti tako nepredvidiv.

Džulija Roberts i Deni Moder

Džulija Roberts, Danijel Moder, Deni Moder
foto: Profimedia

Džulija Roberts je nekada bila ludo zaljubljena u Denija Modera, koji je u to vreme još uvek bio oženjen. Nestrpljiva, odlučila je da plati Moderovoj supruzi, Veri Steimberg Moder, 400.000 dolara kako bi njihov razvod brzo bio okončan.

Nakon što je Džulija Roberts uplatila „donaciju“ njegovoj supruzui, oni su se razveli po kratkom postupku, a Deni i Džulija su bili slobodni da rade šta god žele.

Maraja Keri i Džejms Paker

Maraja Keri, Džejms Paker
foto: Profimedia

U vreme kada su Džejms Paker i Maraja Keri bili na vrhuncu svoje romanse, još uvek su morali da prevaziđu pravnu prepreku, jer su bili u braku sa svojim tadašnjim supružnicima. Ali Pakera to nije zaustivilo da zaprosi divu, a Maraja je, kažu, sa zadovoljstvom odmah prihvatila njegovu ponudu.

Ko može da joj zameri što nije odbila prsten sa dijamantom od 35 karata?

Bilo je potrebno neko vreme da se sredi nered u njihovim prethodnim brakovima, ali ništa nije moglo da ih razdvoji. Kako to obično buce, sudbina je ipak imala drugačije planove za njih, pa su se tako Keri i Paker rastali mnogo pre nego što su njihovi razvodi bili pravno okončani.

Sviz Bic i Ališa Kiz

Ališa Kiz, Sviz Bic
foto: Reuters

Američki producent ploča i reper, Sviz Bic, bio je u braku kada se zaljubio u prelepu pevačicu. Kada je odluka o razvodu bila finalizovana, Bitz i Ališa nisu gubili vreme pa su odmah podelili dobre vesti u javnosti u vezi sa veridbom uz dodatno iznenađenje – da je Ališa trudna sa njihovom prvom bebom.

Ono što je odmah svima bilo jasno je da je Ališa ostala u drugom stanju dok je on još uvek bio u prethodnom braku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs