NATALI JE OTIŠLA NA ROMATNIČNO PUTOVANJE S MUŽEM, DA BI GA ZATEKLA SA MUŠKARCEM U KREVETU: Nije se živa vratila kući

"Desilo se nešto strašno," plakala je Natali Vud kada je sestri ispričala da je muža zatekla u krevetu sa drugim muškarcem

Vip priča
Autor:
NATALI JE OTIŠLA NA ROMATNIČNO PUTOVANJE S MUŽEM, DA BI GA ZATEKLA SA MUŠKARCEM U KREVETU: Nije se živa vratila kući
Natali Vud, Foto: Profimedia

40 godina niko nije znao odgovor na pitanje ko je ubio glumicu Natali Vud, a danas pričamo o njenom razlogu da se razvede od Roberta Vagnera.

U jednom od neverovatno bombastičnih intervjua, sestra pokojne glumice Natali Vud je otkrila da je Natali odlučila da se razvede onaj momenat kada je Roberta Vagnera zatekla u krevetu sa muškarcem.

Sama Natali je jednom prilikom ovako pričala o svom braku.

"Brak mi je propao tog vikenda. Previše mi je bolno da se u štampi setim incidenata koji su doveli do konačnog raskida. Bilo je to više od kapi koja je prelila čašu. Bila je to stvarnost koja je lomila krhku mrežu romantičnih fantazija snagom malja," govorila je glumica.

Robert Vagner, Natali Vud
foto: Profimedia

A kako je sve izgledalo prisetila se njena sestra i to do tančina:

"Ušla je, dok je u rukama držala neku vrstu tkanine. Ne znam da li je to bila salveta iz restorana ili nešto drugo, što je kidala po rukama dok je histerično plakala. Nikad je nisam videla u tako lošem stanju. Zomolila me da je ostavim samu u sobi sa rečima da se desilo nešto loše i da sada definitivno napušta muža.

Tek kasnije sam povezala sve i šta je to bilo. Bila je izbezumljena potpuno. Tek kasnije mi je rekla da je muža uhvatila sa nekim. A taj neko bio je drugi muškarac."

Natali Vud, Robert vagner
foto: Profimedia

Robert Vagner se nikada javno nije identifikovao kao homoseksualac. Godine 2014. slavna glumica Debi Rejnolds rekla je za Telegraf da su svi sa kojima je izlazila u Holivudu bili gej - "Svi osim Roberta Vagnera".

Ali, izgelda da se prevarila jer je postojao izveštaj koji je smrt Natali Vud dovodio u vezu sa gej aferom njenog muža.

Razvod Natali i Roberta trajao je punih 10 godina, sve dok se nisu ponovo venčali 1972. godine.

Onda je par godina kasnije par otišao na brod a sa njima je bio glumac Kristofer Voken.

Kristofer Voken
foto: Profimedia

Sa broda se nije živa vratila Natali Vud.

Detektivi su slučaj otvorili ponovo 2011. godine nakon što je kapetan broda rekao kako je lagao povodom ranijih iskaza.

Istina je bila da su se Natali i Robert posvađali, a kasnije i potukli na brodu u žučnoj svađi. Naime, Robertu se nije dopalo to što su Natali i Voken bili prisni u baru.

2013. godine mediji su pisali kako je policija sumnjala da su Vagner i Voken bili upleteni u seksualni čin i da je možda Natali naletela na njih.

Ovu tvrdnju ni Kristofer Voken ni Robert nikad nisu komentarisali, samo je 1986. godine Voken rekao "Ne znam šta se dogodilo. Natali se okliznula i pala u vodu. Tada sam bio u krevetu. Bila je to strašna stvar. Vidite, ovaj razgovor me smara i više ne želim da pričam o tome. To je je*ena dosada."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs