FILIP PETRUŠEV IMAO JE 19 GODINA KAD GA JE ZAVELA STARIJA PLAVUŠA: Veoma je atraktivna, a 1 stvar je čini posebnom

Devojka Filipa Petruševa veoma je atraktivna, a privukla je veliku pažnju javnosti.

Star look
Autor:
FILIP PETRUŠEV IMAO JE 19 GODINA KAD GA JE ZAVELA STARIJA PLAVUŠA: Veoma je atraktivna, a 1 stvar je čini posebnom
Foto: Printscreen Instagram/ tiana.sumakovic

Naši reprezentativci koji nas sa ponom predstavljaju na Svetskom prvenstvu kriju i atraktivne devojke i supruge koje su u velikoj meri zaslužne za njihove uspehe. Jedna od njih uzdvojila se po čvrstom stavu i "oštrom" jeziku, a reč je o Tiani Šumaković, devojci Filipa Petruševa.

Atraktivna 27-godišnja plavuša godinama prati Filipa na svim utakmicama i pruža mu posebnu podršku. Zanimljivo je da je ona od njega starija 5 godina, ali to ne predstavlja nikakvu prepreku njihovom ljubavnom odnosu.

Tiana je pažnju izazvala atraktivnim izgledom, a neretko deli na društvenim mrežama fotografije sa svojim izabranikom. Sudeći prema njenom Instagram profilu, voli da putuje i da sledi modne trendove, ali najviše voli da je u Filipovom zagrljaju.

Pre nekoliko meseci je dospela u centar pažnje, kada je kad je Filip morao da daje izjavu u policiji zbog napada francuskog centra Matijasa Lesora. Tiana je odmah stala u odbranu svog dragog, kada se oglasila putem Instagrama i poslala jasnu poruku

- Najteža stvar koja mi se dešava trenutno je to što moram da ćutim i trpim svu nepravdu koje sam postala deo jer sam u vezi sa sportistom. Iskreno me briga što je inboks pun pretnji jer sam svesna u kakvoj zemlji živim, nažalost. Ono što želim jeste da bar moji prijatelji znaju jeste to da je Filip morao da ode u policiju po službenoj dužnosti, da apsolutno nikoga prvi nije provocirao i da se ja njemu divim kako prolazi kroz ovo sve. Za momka od 22 godine koji mrava nije zgazio je ovo previše. Žao mi je što se "udara" na osobu koja je za našu reprezentaciju igrala dok su drugi bili na odmoru itd... Žao mi je što je glas ološa i šljama u našoj zemlji mnogo glasniji od normalnih ljudi - napisala je Tiana.

Filip je jedna od mladih nada u svetu košarke, a prošlog meseca je potpisao ugovor za Filadelfija seventisikserse, dok je pre toga igrao za Crvenu Zvezdu, Anadolu Efes i Megu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs