BOLAN RASKID SA MANEKENKOM I KRAH SA GLUMICOM: Bogdanović je zaveo i ćerku svog kolege, a samo jednu ženu je LUDO VOLEO

Bivše devojke Bogdana Bogdanovića takođe su poznate ličnosti, a ne zna se koja je lepša.

Vip priča
Autor:
BOLAN RASKID SA MANEKENKOM I KRAH SA GLUMICOM: Bogdanović je zaveo i ćerku svog kolege, a samo jednu ženu je LUDO VOLEO
Foto: ATA Images

Privatni život Bogdana Bogdanovića je vrlo često tema raznih domaćih i svetskih medija. Pored toga što prate njegove sportske rezultate, ljudima je zanimljiv i Bogdanov ljubavni život. Košarkaš ne krije kada je zaljubljen ili u vezi, a devojke mu uvek pružaju podršku.

Bogdanova prva velika ljubav bila je manekenka Anja Škuletić. Romansu su započeli početkom 2014. godine, a konačan raskid je usledio u septembru 2015. godine. Na društvenim mrežama objavljivali su zajedničke fotografije na kojima se jasno moglo videti da su zaljubljeni do ušiju.

Šuškalo se u javnosti da je raskid između dvoje mladih koji su se mnogo voleli bio bolan. Anja je danas udata za manekena Dušana Šušnjara i ima dete.

Bio je u vezi sa mladom srpskom glumicom Jovanom Stojiljković. Tabloidi su jedno vreme pisali da se par verio, ali ali oni te informacije nikad nisu potvrdili. Inače, Bogdana i Jovanu upoznala je Jelisaveta Orašanin, supruga košarkaša Miloša Teodosića. Jelisaveta je pozvala Bogdana da sa svojim kolegom i drugom Teom, dođe na predstavu u kojoj je glumila Jovana.

Bogdanu se ona odmah svidela, a pogledao je i film "Panama" u kojem je mlada glumica imala zapaženu ulogu. Nekoliko meseci posle, Bogdan i Jovana zajedno su se pojavili na svadbi Jelisavete i Miloša Teodosića. Par je raskinuo krajem 2017. godine, a prema pisanju domaćih tabloida, razlog je bio to što njihova veza nije mogla da podnese fizičku udaljenost.

Jovana Stojiljković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U jesen 2019. godine započeo je vezu sa teniserkom Olgom Danilović, ćerkom bivšeg košarkaša Predraga Danilovića. Par se nije često zajedno pojavljivao u javnosti, a paparaci su ih "ulovili" na svadbi teniserke Jovane Jakšić u Americi. Međutim, 2020. godine pojavila se vest da je par okončao vezu.

Nakon toga su ga zbog fotografija na društvenim mrežama povezivali s Ivom Blagojević, ali košarkaš, po vlastitom običaju, nije komentarisao takve navode.

Mnoge devojke bile su razočarane kada se pojavila vest da je 29-godišnji Beograđanin ponovo zauzet. Iako teži da svoj emotivni život sačuva za sebe, u javnost je isplivala glasina da je Bogi u vezi sa atraktivnom američkom manekenkom i dizajnerkom Britani Netom. Bogdan se sa bivšom prvom pratiljom za Miss države Nju Džersi pojavio pre izvesnog vremena na svadbi italijanskog košarkaša Danila Galinarija.

Inače, ova lepotica nije zapostavila studijie zbog manekenstva, te je tako diplomirala i na Tehnološkom institutu za modu za tehnički dizajn i istoriju umetnosti. Radi kao tehnički dizajner u jednoj od najjačih kompanija sveta Fiserv. Pored toga, ona je aktivan borac za prava žena, pogotovo kada je reč o tehnološkom sektoru, i čini sve da se smanji rodni jaz kroz mnoge slične organizacije.

Nije poznato kakav je trenutno emotivni status Bogdanovića i da li je on i dalje sa Britani.

Bonus video: Reprezentacija izjava

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs