GDE JE GRANICA?

JOVANA JEREMIĆ NADMAŠILA SAMU SEBE OVOM IZJAVOM: Otkrila šta zaista misli o Dragani Kosjerini i neviđeno je PONIZILA

Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje javnost svojim izjavama, a ovoga puta se osvrnula i na "modni sukob" sa jednom od naših najlepših voditeljki, po mišljenju mnogih.

Celebrities
11:28h Autor:
JOVANA JEREMIĆ NADMAŠILA SAMU SEBE OVOM IZJAVOM: Otkrila šta zaista misli o Dragani Kosjerini i neviđeno je PONIZILA
Šta Jovana Jeremić misli o Dragani Kosjerini?, Foto: Printscreen Instagram / dragana.kosjerina / jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić na različite načine privlači pažnju javnost, te se nekoliko puta našla i u centru skandala. Međutim, čini se da mnogo ne mari za to, već sve shvata kao deo šou biznisa. Jedna od novogodišnjih želja joj je da pronađe jaču polovinu koja u potpunostu odgovara njenim kriterijumima, a tvrdi da će za 10 godina postati svetski poznata.

- Ova godina mi je bila jako uspešna, poslovno i emotivno. Postala sam zaista mega zvezda. Kupila sam stan, rešila finansijske želje, ostao je još Roleks i automobil, a za to će se već otvoriti neki budući partner. Bila sam u dugoj emotivoj vezi koja je trajala 10 meseci, bilo mi je lepo, a potpuno sam spremna i za 2023. Za 10 godina ću steći i svetsku slavu, sigurna sam - rekla je Jovana za portal "Espreso".

Sigurna je da će se o njenom životu jednom snimiti neko filmsko ostvarenje.

- O mom životu će se jednog dana snimiti film, i jedina želja je da upoznam nekoga ko je baš po mojim merama. O ovome ću sada prvi put govoriti, donela sam odluku da neću biti ni sa jednim muškarcem koji nije na mom nivou ili iznad mene. To je novogodišnja odluka. Stalno sam spuštala kriterijume i prihvatala muškarci koji realno nisu smeli biti deo mog života - otkriva.

Kontroverzna voditeljka je progovorila i u kakvim je odnosima sa Milomirom Marićem, koji ju je naučio osnovama novinarstva.

- Marića nisam napadala, ja sam se od Marića branila. Obzirom da smo to izgladili, verujem da će biti sve kako treba. On je moj mentor i uvek ću ga poštovati - prokomentarisala je kratko.

Nedavno je potpuna pometna nastala u srpskim medijima kada se Jovana pojavila u sličnom stajlingu kao i Dragana Kosjerina, te se polemisalo kako je iskopirala lepu voditeljku, što je Jeremićevu izuzetni naljutilo i povredilo.

- Dragana Kosjerina je lepa devojka, ali to je obična voditeljka. Hteli su da dižu Draganu preko mene. Ona je zamenljiva kategorija, RTS će funkcionisati bez nje. Jovana Jeremić je ipak harizma, ličnost, firma, se*s uživo, personaliti. To je ogromna razlika. Ne kopiram nikoga, pišem, uređujem, vodim, stvaram. Bilo mi je krivo kada su stavili da sam je kopirala. Ona nije ni zvezda, nije moj nivo - zaključila je sada Jovana za "Espreso".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs