Razočaran organizacijom

Šef srpske delegacije Evrosonga: Bojanin broj je bio blokiran!

Sve što se tiče glasanja je bilo čudno i mnoge delegacije su bile u šoku. Nikome ništa nije jasno, doveli su u pitanje kompletno takmičenje
Vesti
07:28h
Šef srpske delegacije Evrosonga: Bojanin broj je bio blokiran!
Foto: Fonet

Saša Mirković, šef sprske delegacije na "Evrosongu, razočaran je organizacijom tog takmičenja.

"Bez obzira na to što je glasanje bilo potpuno neregularno, smatram da je Bojana Stamenov našu zemlju učinila ponosnom i da nas je dostojanstveno predstavila. Sistem glasanja je suvišno da komentarišem jer su mnoge zemlje najavile da će pisati žalbu zbog toga što smatraju da su oštećene.

Koliko sam čuo u bekstejdžu već nakon finala, Željko Joksimović je najavio žalbu, kao i naš Vladimir Graić Graja. Sve što se tiče glasanja je bilo čudno i mnoge delegacije su bile u šoku. Nikome ništa nije jasno, doveli su u pitanje kompletno takmičenje. Videli ste šta se dešavalo sa uključivanjem i isključivanjem voditelja iz različitih zemalja, pa su onda usred glasanja proglasili pobednika, pa ponovo zvali te zemlje koje nisu mogli da dobiju", kaže Mirković i ističe:

Otpevala za medalju: Bojana Stamenov bacila Evropu pod noge!

Foto: Fonet
Foto: Fonet

"Uveren sam da glasovi iz Rumunije nisu uračunati jer imam takve informacije, sa druge strane, znam da su se našim ljudima koji su glasali iz Španije, Italije i Belgije vraćale poruke. To znači da je Bojanin broj bio blokiran. Nisam navikao da našoj zemlji neko daje, ali su pokazali da slogan „Gradimo mostove“ nisu opravdali jer nisu pokazali da su tolerantni, samim tim što nisu prihvatili nas kao drugačije", rekao je Saša.

"Pet favorita za pobedu su bili Rusija, Italija, Srbija, Australija, pa tek na petom mestu Švedska. Međutim, kako je odmicalo glasanje, nešto se muljalo, a s obzirom na to da je Rusija bila omražena u dvorani i svaki glas za nju je propraćen zvižducima, Švedska je trijumfovala. No, neću više da se osvrćem na to jer će Bojanina pesma sasvim sigurno postati svetski hit, što dovoljno govori o njenom kvalitetu", kaže on.

I stas i glas - Najseksepilnija dama Evrovizije zavela svet! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs