u ulozi voditelja

Veliko priznanje za Lejdi Gagu i Serenu Vilijams: Vodiće najveći modni događaj Met Gala 2019!

Vesti
Autor:
Veliko priznanje za Lejdi Gagu i Serenu Vilijams: Vodiće najveći modni događaj Met Gala 2019!
Foto: Profimedia

Američka pevačica Lejdi Gaga i teniserka Serena Vilijams izabrane su da vode program modnog događaja "Met Gala" koji će se održati u maju 2019. godine u Njujorku.

One će uz nezaobilaznu modnu urednicu američkog izdanja časopisa Vog Anu Vintur, biti domaćice jednog od najposećenijih modnih događaja godine u Americi.

Institut za kostime, koji radi u sklopu Metropoliten muzeja umetnosti, tradicionalno će organizovati gala veče, raskošan događaj koji slavi modu, a slavne zvezde na odgovarajuć će način morati da ispune i interpretiraju zadani "dress code", te ga pokazati na crvenom tepihu.

Met Gala 2018: Najbolje obučeni sa najkontraverznijeg modnog događaja godine! (FOTO)

foto: Profimedia

Modno gala veče odvija se u centralnom predvorju muzeja, a cilj je prikupiti novčana sredstva za Institut za kostime, odeljenje Metropolitena posvećeno modi.

Ulaznica za Met Galu košta 30.000 dolara.

Serena Vilijams šokirala javnost: Mi smo Jehovini svedoci! (FOTO)

foto: Profimedia

Uticaj moćne modne urednice Vintur je toliki da se od 2014. godine prostor posvećen Institutu za kostime zove "Centar za kostime Ana Vintur".

Uz slavnu modnu urednicu, Lejdi Gagu i Serenu Vilijams, događaj koji će se održati 6. maja 2019, vodiće i kreativni direktor modne kuće Guči Alesandro Mišel i britanski pevač Hari Stajls.

Lejdi Gaga otvorila vrata svog doma: Najveća diva današnjice otkrila do sada nepoznate detalje o svom životu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs