prinova

PORODILA SE PERI EDVARDS: Britanska pevačica i poznati fudbaler postali roditelji!

Poznata pevačica grupe "Little Mix", Peri Edvards (28), na Instagramu je obradovala pratioce objavom o rođenju svoje prve bebe.

Vesti
Autor:
PORODILA SE PERI EDVARDS: Britanska pevačica i poznati fudbaler postali roditelji!
Foto: Profimedia

Dete je dobila sa fudbalerom Liverpula i povremenim reprezentativcem Engleske Aleksom Okslejd-Čemberlenom (28) .

Peri je engleskoj javnosti poznata već desetak godina, od kako se prvi put pojavila u takmičenju ''X Faktor''. Svojevremeno je bila verena za Zejna Malika - kog je zbog lošeg seksa prozivala u pesmi, a od 2017. godine je u vezi sa Aleksom, koji je u međuvremenu iz Arsenala prešao u Liverpul.

Ovaj par je godinama privlačio mnogo medijske pažnje u Engleskoj, a čak je i Jirgen Klop govorio o njima.

Nemački trener je isticao kako bi Aleksi i njegovoj devojci dozvolio da mu biraju stajling, jer su uvek lepo obučeni u javnosti.

Podrazumeva se to jer su oboje veoma popularni. Aleks je za oko 40 miliona evra prešao iz Arsenala u Liverpul, a već ima i 35 nastupa za seniorsku reprezentaciju svoje zemlje. sa druge strane, Peri je snimala duete sa nekoliko svetski poznatih muzičkih zvezda, ima iza sebe hitove, a na Instagramu je prati čak 12,7 miliona ljudi.

Ona se na toj društvenoj mreži pohvalila prvim fotografijama bebe, ali detalji nisu otkriveni. Aleks i Peri nisu saopštili pol i ime svog prvog deteta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs