Tvoje lice zvuči poznato

Ana Kokić ostavila sve bez daha: Ubedljiva pobeda u finalu šou programa!

Finalnu emisiju Tvoje lice zvuči poznato obeležili su sjajni nastupi takmičara, a poznata pevačica Ana Kokić odnela je pobedu i nagradu od 25.000 eura poklonila oboleloj devojčici Srni Sedmak
Vesti
08:58h
Ana Kokić ostavila sve bez daha: Ubedljiva pobeda u finalu šou programa!
Foto: TV Prva
1 / 6

Ana Kokić je pobedila u finalu šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ na Prvoj televiziji, u produkciji „Imoušna“. Ana je odlučila da nagradu od 25.000 evra pokloni oboleloj devojčici Srni Sedmak, kojoj su ta sredstva neophodna za operaciju, a njoj će pripasti i sav novac prikupljen SMS glasanjem.Anine akrobacijeFinalisti su i ovog puta fascinirali publiku sjajnim nastupima. Ana Kokić, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Aleksa Jelić i Nenad Knežević Knez svojim transformacijama oduševili su sve one koji su svake subote pratili njihove nastupe. Finalisti su sami birali koga će imitirati, pa se tako Ana prerušila u Pink i otpevala njen hit „Try“. Pevačica je sve oduševila seksi izgledom i akrobacijama.Jelić kao MadonaAleksa je izveo „Vogue“ od Madone, Sara se pojavila kao Leona Luis i otpevala „Bleeding love“, Knez je bio u (crnoj) koži Lenija Kravica sa numerom „Are you gonna go my way“, dok je Boris Milivojević pevao scenu iz filma „Ko to tamo peva“.

Ostalih petoro koji su bili u polufinalu nastupili su u revijalnom delu i sa mnogo manje tenzije i treme predstavili se publici u različitim ulogama. Tamara Dragičević je podsetila na veliku muzičku zvezdu Kajli Minog i njen hit „Can‘t get you out of my head“. Numeru iz legendarnog filma „Mi nismo anđeli“ dočarao je Skaj Vikler sa Ivanom Ivanovićem, Goca Tržan je sa Katarinom Radivojević otpevala „Androveru“ iz filma „Cigani lete u nebo“, dok nas je Željko Šašić podsetio na Alisu i pesmu „Posle devet godina“, koju je izveo sa Marijom Mihajlović. Pravi šou na sceni i izazovni ples donela je Sneki, koja je izvela Alabinin hit.

Posekla sePROKRVARILA NA BINIAna Kokić posekla se na staklo dok je na sceni izvodila pesmu holivudske pevačice Pink. Kada je šakom razbila prozorčić, kao i Pink u spotu, parčići stakla rasuli su se po bini. Pošto je bila bosa, rasekla je stopalo. Međutim, Ana je istrpela bol i nastavila da izvodi zahtevnu koreografiju kao pravi profesionalac.

Nole pratioMOJI FAVORITI ANA I ALEKSANajbolji srpski i drugi svetski teniser Novak Đoković budno je pratio šou „Tvoje lice zvuči poznato“ i na društvenim mrežama delio svoje utiske, pa smo tako saznali da mora da „pohvali Ivana Ivanovića za modni detalj leptir-mašnica crvene boje“, ali i druge zanimljivosti.- Najzanimljiviji šou na našim prostorima. Pratimo finale. Moj favorit definitivno Ana Kokić, a iza nje Aleksa Jelić. Divim se svima na profesionalizmu i zabavi koju su pružali nedeljama. Moram da pohvalim pevačke kvalitete Sare! Bravo... Knez hrabar i zabavan, a Boris nas uvek nasmeje - napisao je Novak na tviteru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs