Tvoje lice zvuči poznato

Odneo pobedu: Skaj Vikler zasenio konkurenciju!

Reper je ostavio u senci sve ostale takmičare transformacijom u Kristijana i izvođenjem teme iz Mulen ruža, a nagradu od hiljadu evra poklonio Deci ulice
Vesti
09:15h
Odneo pobedu: Skaj Vikler zasenio konkurenciju!
Foto: TV Prva

Doneo duh Pariza u studio televizije Prve!Pobednik sedme epizode šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ je Đorđe Miljenović, Skaj Vikler. Njegovo sjajno izvođenje, u paru s Aleksom Jelićem, mjuzikla iz „Mulen ruža“ znali su da nagrade i žiri i ostali takmičari. Reper je sve zasenio transformacijom u Kristijana, kojeg je u filmu tumačio Juan Mekgregor.

http://www.youtube.com/watch?v=1s5f2XOWLy0

Nagradu od hiljadu evra Đorđe je poklonio Deci ulice.

Prava kabaretska scena, ubedljiva gluma, sjajna vokalna interpretacija. Publika i žiri bili su na nogama.

"Ja sam ostao zatečen, mogu se samo od srca zahvaliti organizatorima i svima vama što ste me pozvali. Toliko sam uživao u celoj večeri, a pogotovo u ovoj numeri. Ovo je bilo veoma zahtevno. Ne želim da pametujem, vidim da ste uživali kao i ja. Želim da upoznam tog koreografa", iskren je bio gost u žiriju Toni Cetinski.On je na početku emisiju insistirao da sedi između Katarine Radivojević i Marije Mihajlović, koja je takođe imala samo reči hvale za izvedenu tačku:

"Bravo, ljudi, ovo ste stvarno dobro uradili, svaka čast. Aleksa je baletski igrač, ali pokazao je i glumačke sposobnosti, ovde svi otkrivaju nešto novo o sebi. A Skaj, tvoje pevanje je večeras božanstveno".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs