Uvek besprekorna

Kejt Midlton proglašena ikonom lepote treću godinu zaredom!

Frizuru i mejkap 31-godišnje vojvotkinje od Kembridža Britanke najviše kopiraju
Vesti
15:20h Autor:
Kejt Midlton proglašena ikonom lepote treću godinu zaredom!
Foto: Reuter

Dve hiljade anketiranih žena odlučilo je da je uvek besprekorna 31-godišnja Kjet Midlton najveća ikona lepote, a sledi je drugoplasirana pop zvezda Bijonse.

"Vojvotkinja Kejt uvek u javnosti izgleda besprekorno, ali neguje stil s kojim se može poistovetiti prosečna osoba i u kojem može naći inspiraciju. Smeđa kosa i prirodan mejkap nikad nisu bili popularniji. Većina lepotica koje su se ove godine našle među prvih deset prirodne su brinete. Ali, "obične" žene ne kopiraju slepo slavne žene. One ih ohrabruju da isprobaju nešto novo", objasnio je Simon Comins iz kozmetičke kuće Superdrug, koja je sprovela anketu. Na trećem, odnosno četvrtom mestu našle su se televizijska voditeljka Holi Viloubi, potom Abi Klensi, supruga engleskog fudbalara Pitera Krouča, a peta najveća lepotica je pevačica Šeril Kol.

Anđelina Džoli je Britankama šesta ikona lepote u 2013, a slede je pevačice Nikol Šerzinger i Adel, koja je prošle godine bila četrnaesta. Viktorija Bekam osvojila je deveto mesto, a deset najlepših zaokružio je 21-godišnji britanski supermodel Kara Delevinj.

I dame u zrelijim godinama pokazale su se popularnima, predvodi ih na 11. mestu 68-godišnja oskarovka Helen Miren, Judi Dench je na 32. mestu, a Šaron Osborn 48. ikona lepote. Među prvih dvadeset našle su se i Ema Votson, Natali Portman, Mila Kunis, Rijana i Mišel Obama.

Ispitanice su, takođe, odgovarale na pitanja o lepoti i izgledu, pa je istraživanje pokazalo da ih je gotovo polovina ljubomorna na izgled slavnih osoba, dok četvrtina ispitanih u svojim idolima traži inspiraciju kako da se odevaju i izgledaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs