Posetioci uživali u ponudi i popustima

Održan Sajam lepote i glamura u šoping centru Stadion (FOTO)

Brojni posetioci mogli su da se upoznaju sa najnovijim trendovima iz oblasti nege, profesionalne šminke, kozmetike i predlozima toaleta za novogodišnju noć
Vesti
15:10h
Održan Sajam lepote i glamura u šoping centru Stadion (FOTO)
Foto: Promo
1 / 6 Foto: Promo

Najglamurozniji sajam posvećen ženama završen je posle četiri dana trajanja od 12-15 decembra u šoping centru Stadion.

Veliki broj posetilaca i ljubitelja lepote i glamura bili su u prilici da se upoznaju sa najnovijim tendencijama iz oblasti antiageinga, profesionalne šminke, kozmetike, i predlozima glamuroznih haljina za novogodišnju noć. Renomirani izlagači među kojima su bili Vichy, Inglot, Keune, Multiactiv, Bioten, Medica Aethetica, atelje Strada, Geomedika, GP Contour, Msf pharm, O.P.I., Terra di Vina i još mnogi drugi, omogućili su prisutnima velike sajamske i novogodišnje popuste do čak 40%.

Svečano otvaranje sajma vodila je jedna od ambasadorki Sajma lepote i glamura, šarmantna Anita Lazić, koja se zahvalila svim posetiocima i izlagačima na poverenju koje su pokazali. Na VIP reviji upriličenoj na otvaranju sajma učestvovao je veliki broj poznatih ličnosti iz sveta muzike glume, medija: Ana Bebić, Lena Bogdanović, Saša Vasić, Nina Lečić, Anita Lazić i mnogi drugi.

Bogat četvorodnevni program bio je prožet učešćem renomiranih plesačkih grupa koje su prisutnima pokazivali osnovne korake popularnih plesova, inostranim predavanjima iz oblasti lepote i nege, i takmičenjima mladih talenata u večernjim frizurama, nail artu i predlozima za novogodišnju šminku.

Verujemo da će Sajam Lepote i Glamura postati tradicija i najglamurozniji sajam kod nas kao i važan festival posvećen ženama koji će okupljati sve najkvalitetnije brendove iz oblasti estetske medicine, profesionalne šminke i nege kože.

Više fotografija sa održanog sajma pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs