Od 12-15. decembra

Sajam lepote i glamura u Šoping centru Stadion

Naučite male trikove velikih profesionalnih šminkera, ispitajte svoj tip kože, odaberite odgovarajuću haljinu za novogodišnju noć i otkrijte svoju glamuroznu stranu
Zanimljivosti
08:12h
Sajam lepote i glamura u Šoping centru Stadion
Foto: Promo

Sajam Lepote i Glamura je najglamurozniji festival posvećen ženama koji svojim bogatim programom predstavlja jedinstvenu priliku da sve dame koje voda računa o sebi nauče male trikove velikih profesionalnih šminkera, ispitaju svoj tip kože, odaberu odgovarajuću haljinu za novogodišnju noć, obraduju sebe luksuznim nakitom, degustiraju najkvalitetnija istarska vina, i otputuju na egzotično novogodišnje putovanje.

Sajam Lepote i Glamura održaće se od 12-15. decembra u Šoping centru Stadion, od 12-20h.Nove metode uklanjanja znakova starenja, najnoviji trendovi iz oblasti šminke, inovativni proizvodi za negu kože, promotivne cene omiljenih kozmetičkih preparata, takmičenje u večernjim frizurama, nail art, body art, časovi plesa i brojna iznenađenja samo su deo bogatog programa sajma Lepote i Glamura.

U novogodišnjoj noći važno je pokazati svoju glamuroznu stranu. Prepustite se našim profesionalnim šminkerima, dermatolozima i stilistima koji će vam pomoći da probudite glamur u sebi i zasijate u novogodišnjoj noći.

Na svečanom otvaranju sajma, u četvrtak 12-og decembra, na modnom performansu pod nazivom, ‘’Diktat Vam Diktira’’, biće prisutne ambasadorke lepote i glamura koje daju primer uspešne, glamurozne i ostvarene žene kao što su Anita Lazić, Anđelka Prpić i Nina Lečić koje će ukazati na važnost sinergije ličnosti, karaktera i lepog izgleda.

Specijalna akcija: Ostvarite promotivni popust od 10% na štandu Inglot profesionalne šminke uz najnovije izdanje magazina StilBook.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs