Naoružajte se strpljenjem

Ceo vikend izmenjen režim saobraćaja: Beograđani ovim ulicama neće voziti danas od 18 do 23, a sutra od 8-15

Zbog proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova doći će do obustave saobraćaja u određenim delovima grada

Vesti
Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

U okviru priprema i održavanja centralne manifestacije proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, danas i sutra biće izmenjen režim saobraćaja u zoni Trga Nikole Pašića, Bulevara kralja Aleksandra i ulicama Kralja Milana, Kosovskoj, Kneza Miloša i Takovskoj.

 

Saobraćaj će danas biti obustavljen od 18 do 23 sata, a sutra od 8 do 15 časova, najavljeno je iz MUP.

 

U tom vremenskom intervalu za saobraćaj će biti zatvorene ulice Trg Nikole Pašića od Terazija do ulice Kneza Miloša u oba smera, Dečanska ulica od tunela do Trga Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra od Ulice kneza Miloša do Beogradske ulice u oba smera i od Beogradske ulice do Ruzveltove ulice samo desna kolovozna traka.

 

Pismo policajcu iz Mladenovca koji mi je sinoć napisao kaznu: Druže u plavom, dobro zapamti ove redove i nastavi da obavljaš posao!

foto: Profimedia

Takođe, saobraćaj će biti obustavljen i u Beogradskoj ulici od Ulice Ilije Garašanina do Bulevara kralja Aleksandra u oba smera, Ulica kneza Miloša od Takovske do Nemanjine u oba smera, Takovska ulica od Ulice 27. marta do Ulice kneza Miloša u oba smera i Ulica kralja Milana od Terazija do Slavije u oba smera.

 

Danas od 18 časova biće zabranjeno parkiranje vozila i biće uklonjeni automobili na parkingu Trga Nikole Pašića na uglu sa Vlajkovićevom ulicom.

 

Od ponoći do završetka centralne manifestacije Dana MUP-a biće zabranjeno parkiranje i biće uklonjeni automobili na parking prostor na uglu Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve ulice, desna strana parkinga Vlajkovićeve ulice i parking prostor u Kosovskoj ulici od Vlajkovićeve do Takovske ulice.

 

Proslava Dana MUP biće održana u nedelju 27. maja različitim aktivnostima na više lokacija u Beogradu. Centralna manifestacija biće počeće u podne ispred Doma narodne Skupštine Republike Srbije.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...