Žurka u dve države

Potvrđeno: Sledeće godine EXIT i na moru!

Popularni festival dobiće produžetak u Crnoj Gori, potvrdili su organizatori. Ako kupite promo karte za Novi Sad, karte za Crnu Goru dobijate besplatno
Vesti
09:38h Autor:
Potvrđeno: Sledeće godine EXIT i na moru!
Foto: Reuters

U čast 15. izdanja festivala, Egzit će sledeće godine organizovati sedmodnevnu avanturu u dve države. Posle Petrovaradinske tvrđave, žurka se seli na jednu od najlepših plaža na Jadranu.

Nakon održavanja u Novom Sadu od 10. do 13. jula, sledeći Egzit "produžiće se" u Crnoj Gori od 15. do 17. jula, a hedlajneri će biti DJ zvezde na nivou novosadskog festivala.

U planu je više bina na više lokacija - u Starom gradu u Budvi, na Jazu, u Kotoru, kao i na Adi Bojani.

- Ovo nije selidba, Egzit je novosadski festival i biće ovde sve dok to Novosađani budu želeli. Pratimo trendove i znamo da strani posetioci vole provod i na moru, a teško im se može objasniti da je Dunav naše more. O morskom festivalu smo maštali još od nultog izdanja - rekao je strateški direktor festivala Dušan Kovačević i podsetio da Egzit gradu i pokrajini donosi deset do 15 miliona evra.

Hedlajneri još uvek nisu poznati, ali prvi je potvrđen i ime će biti objavljeno krajem decembra.

- Fokus će biti na najboljem što svetska muzička scena ima da ponudi. Razgovaramo sa najvećim zvezdama - kažu iz Egzita.

U četvrtak, 12. decembra u podne u prodaji će se naći četvorodnevne promo karte po ceni od 4.990 dinara, što je popust od čak 60 odsto (redovna cena biće 11.990). Oni koji kupe taj paket, besplatno dobijaju karte za Sea Dance. Jednodnevne karte za Sea Dance koštaće oko 45 evra.

Članovi Egzit trajba već od danas imaju mogućnost da obezbede sebi te karte, a za više informacija posetite zvanični sajt.

Prošlogodišnja duža verzija okupila je 200.000 ljudi iz celog sveta, pa organizatori smatraju da su dodatna tri dana u Crnoj Gori pun pogodak za sve željne duže zabave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs