Redovi kupaca

Pogledajte: Ogromno interesovanje za dobrotvornu akciju Bekamovih! (FOTO)

Pritanski par Viktorija i Dejvid Bekam poklonili 20 kutija firmirane odeće i obuće kako bi se od njihove prodaje prikupio novac za nastradale u tajfunu na Filipinima
Vesti
03:44h Autor:
Pogledajte: Ogromno interesovanje za dobrotvornu akciju Bekamovih! (FOTO)
Foto: AP
1 / 5 Foto: AP

Ogromni redovi formirali su se danas ispred prodavnice britanskog Crvenog krsta u Londonu kojoj su slavni britanski par Viktorija i Dejvid Bekam poklonili 20 kutija firmirane odeće i obuće kako bi se od njihove prodaje prikupio novac za nastradale u tajfunu na Filipinima.

Cipele i odeća poznatih modnih kreatora, koje su pripadale bivšoj članici grupe Spice Girls i fudbalskom asu, prodavane su po ceni od 100 funti (120 evra) komad.

Kupci, među kojima je bilo puno žena, počeli su da pristižu dva sata pre otvaranja prodavnice. S obzirom na to da je Viktorijina odeća premala za većinu žena, teško je poverovati da je mnogo njih našlo nešto što će im odgovarati.

"Zatvorićemo ranije jer će se sve brzo rasprodati - već je gotovo sve otišlo", kazala je za AFP Lora Hinks, predstavnica Crvenog krsta.

"Cena odeće je više nego razumna. Dejvid i Viktorija su želeli da svi dobiju priliku da nešto kupe", objasnila je ona.

Među ponuđenim stvarima bile su i jedne Viktorijine kaubojske čizme sa njenim imenom ispisanim poludragim kamenjem, kao i jedno Dejvidovo belo odelo. Bivši kapiten engleske reprezentacije dao je i jednu majcu sa nadimkom svoje supruge, "Poš" (Posh).

Jednom sličnom akcijom, koju je Viktorija Bekam organizovala 2010. za kampanju protiv raka, prikupljeno je blizu 7.000 funti.

Tajfun Haijan, koji se 8. novembra obrušio na centralni deo Filipina, uništio je na desetine naselja i usmrtio više od 5.500 ljudi.

Preostale fotografije pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs